Chat with us, powered by LiveChat

Zomervakantie

In België of Frankrijk

Zomervakantie België 2023

  • 1 juli t/m 31 augustus 2023

De zomervakantie is het ideale moment om met het hele gezin op vakantie te gaan. De campings en vakantieparken van BestCamp staan juli en augustus bol van vakantieplezier! Ervaar het zelf en geniet op één van onze campings Frankrijk of België.

Waar ga jij deze zomervakantie heen?

Boek je zomervakantie bij BestCamp

Bekijk ons aanbod

Accommodaties  Kampeerplaatsen  Huurtenten

Bekijk de mogelijkheden voor een heerlijke zomervakantie

102020sandayalaclusureinfrastructures009

Zomervakantie in België

In de zomer is het heerlijk vertoeven op een camping of vakantiepark in België. Geniet van de prachtige omgeving tijdens een indrukwekkende boswandeling in de Ardennen. BestCamp biedt hier 4 prachtige campings die allen prachtig gelegen zijn. De prachtige camping Parc La Clusure ligt op een steenworp afstand van de Grotten van Han, terwijl Ardennen Camping Bertrix en Camping de Chênefleur liggen in de buurt van het historische stadje Bouillon.

In de Belgische provincie Limburg bevindt zich Camping Goolderheide met een groot zwembad, waarbij vooral de lange glijbaan heel populair is!

Aan de kust bevinden zich ook nog twee prachtige campings: Kustpark Nieuwpoort met zwembad en Kustpark Strand Westende op nog geen 800 meter van het strand. 

Ardennen  Kust  Limburg

Zomervakantie in Frankrijk

Frankrijk heeft onwijs veel te bieden voor een prachtige zomervakantie onder de zon. Kampeerplaatsen, huurtenten, chalets, villa's, stacaravans en zelfs boomhutten behoren tot de mogelijkheden in Frankrijk. De campings en vakantieparken zijn allemaal schitterend gelegen en beschikken over eersteklas voorzieningen. Waar wil jij deze zomer je vakantie vieren? Misschien is dat wel op Camping Aux Rives du Soleil in de Bourgogne. Of Camping Côte de Nacre aan de kanaalkust van Normandië. Voor welke regio in Frankrijk je ook kiest, de campings van BestCamp zullen er alles aan doen om je een geweldige vakantie te bezorgen. 

Normandië  Pays de la Loire  Bretagne  Bourgogne

Languedoc-Roussillon  Parijs  Centre-Val de Loire

Nouvelle Aquitaine  Provence-alpes Côte d'Azur

Ra-zwembad-9