Chat with us, powered by LiveChat

Kamperen aan de kust in de provincie Zeeland

Met BestCamp kun je nu ook heerlijk uitwaaien in Zeeland. Deze prachtige kustprovincie beschikt over alles wat je zoekt voor een heerlijke vakantie. Zeeland is de ideale vakantiebestemming voor mensen die lekker willen uitwaaien aan het strand. De provincie strekt zich uit langs de zuid-west kust van Nederland en bied op veel plekken de mogelijkheid lekker het strand op te gaan. Wie op vakantie gaat naar Zeeland komt gegarandeerd volledig uitgerust thuis!

Ons aanbod aan de Nederlandse kust in Zeeland

Heerlijke vakantie aan de Nederlandse kust

In Zeeland

Leuke steden in Zeeland

Naast zee heeft Zeeland ook een aantal hele leuke steden die je kan bezoeken tijdens je verblijf. De hoofdstad Middelburg is een heuse Monumentenstad, wat betekent dat je heel veel monumenten tegen gaat komen in de stad. Ook is er een van de beste boekwinkels van Nederland te vinden, Drukkery. Dus ook voor de leesliefhebbers is dit een zeer leuke stad om te bezoeken. Ook Zierikzee is een hele leuke stad om te bezoeken. De stad staat vol met monumenten, winkels en terrassen, dus er is voor elk wat wils.

Bezienswaardigheden in Zeeland

In Zeeland zijn verschillende bezienswaardigheden te vinden die je sowieso gezien moet hebben tijdens je vakantie in deze kustprovincie. De Deltawerken zijn een van deze bezienswaardigheden. Dit "verdedigingssysteem" is een prachtig voorbeeld van de Nederlandse kracht om met water om te gaan. De Deltawerken zijn waterkeringssystemen gebouwd langs de Zeeuwse kust en zijn bedoeld om het zeewater buiten Nederland te houden. En als je toch op de Deltawerken bent, ga dan meteen langs bij Neeltje Jans. Dit informatiecentrum (met aquarium en zeeleeuwenshow) is een must voor elke Zeelandganger. Hier heb je sowieso een hele leuke dag.

Lekker uitwaaien aan het strand

Ook voor de mensen die van een strandvakantie houden is Zeeland de ideale Nederlandse provincie. Met uitgestrekte stranden en ontzettend veel watersportmogelijkheden kun je als zeeliefhebber je geluk niet op in Zeeland.