Chat with us, powered by LiveChat

Sfeervolle Wintercampings

Ga gezellig weg in de kerstvakantie of rondom Oud en Nieuw.

Wil je gezellig samen ertussenuit in de kerstvakantie of rondom Oud en Nieuw? Een weekendje weg in de winter of op vakantie in de voorjaarsvakantie? Ook in de winter zijn verschillende BestCamp campings geopend om je voor een aangenaam knus verblijf in een chalet, stacaravan of op een kampeerplaats te verwelkomen. Ideaal voor een korte vakantie dicht bij huis!

Bekijk hier onze wintercampings

Gezelligheid tijdens de feestdagen

Ga tijdens de kerstvakantie eens gezellig sfeervol kamperen met je eigen kampeermiddel of verblijf in één van de verwarmde stacaravans, vakantiehuizen of groepsaccommodaties op één van onze wintercampings. Tijdens je verblijf kun je genieten van de vele gezellige kerstmarkten die zowel in België als in Nederland worden georganiseerd. 

Of luid op bijzondere wijze met vrienden of familie het nieuwe jaar in op een speciale locatie. Tijdens de jaarwisseling zijn er ook enkele vuurwerkvrije campings en kun je zonder knallen op het nieuwe jaar proosten.

Bc vuurwerk
Sh algemeen winter 9

Schitterende natuur

Ook de natuur kan gedurende de winter voor aangename verrassingen zorgen. De winter is dé periode om lekker de natuur in te gaan, een mooie wandeling te maken en te genieten van de rust en de omgeving. Misschien ligt er tijdens je verblijf op één van onze campings wel een mooi laagje sneeuw en kun je samen met je kinderen een mooie sneeuwpop maken! In de Belgische Ardennen kun je op sommige plekken zelfs langlaufen of skiën als er sneeuw ligt. Supercool!

Aangename huur-accommodaties en verwarmde sanitair gebouwen

De accommodaties die in de winter te huur zijn beschikken over goede verwarmingen. Hierdoor is ook een winterverblijf zeer aangenaam. Door de verwarmde sanitairgebouwen is het in de winter tevens goed vertoeven met eigen kampeermiddel op een wintercampings van BestCamp.

Sfeervol er tussenuit in de kerstvakantie

De kerstvakantie leent zich uitstekend om er even tussenuit te gaan met familie of vrienden. Camping de Chênefleur van BestCamp in de Belgische Ardennen is open tijdens de kerstvakantie. In Nederland zijn er ook meerdere campings van BestCamp open.

Tijdens de kerstvakantie zijn in de Belgische Ardennen veel dorpen en steden omgetoverd in een sfeervol decor met o.a. ijsbanen en (kerst)markten. Geniet in alle rust van de prachtige omgeving tijdens een indrukwekkende boswandeling. Met de kerstvakantie kun je op Camping de Chênefleur verblijven in een vakantiehuis of chalet. Natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid om te kamperen. De campings beschikken over eersteklas voorzieningen.

Bc kerst