Chat with us, powered by LiveChat

Weekendje weg aan zee

In België of Frankrijk

Weekendje weg aan zee? Niks is lekkerder dan even heerlijk uitwaaien aan de zee en al je gedachtes op nul te zetten. Het geluid van de ruisende zee heeft een kalmerende werking en brengt je weer terug naar het nu. Neem het moment in je op en geniet. Dat is het effect wat de zee op je heeft.

Voor een weekendje weg aan zee biedt BestCamp tal van campings en vakantieparken aan zee: in België en Frankrijk. Bekijk hieronder het aanbod.

Weekendje weg aan zee

Campings en vakantieparken aan zee (selectie)

BestCamp biedt verschillende campings en vakantieparken in België en Frankrijk aan de kust. Sommige van deze campings liggen echt heel dicht bij het strand, op minder dan 5 minuten loopafstand. Heerlijk om zo dicht aan de zee en in de prachtige duinen te zitten.   

Heerlijk uitwaaien aan de kust? Een lekker weekend naar de Belgische of Franse kust is bij BestCamp geen probleem. De mooiste campings, speciaal voor jou geselecteerd: 

Campings aan de Belgische kust - Campings aan de Franse kust

Weekendje weg aan zee in België

In België kun je jouw weekendje weg aan zee op een van de twee mooie kustcampings spenderen. Kustpark Strand Westende of Kustpark Nieuwpoort vind je onder andere een van de grootste jachthavens van Europa. Naast de jachthaven heeft Nieuwpoort je nog veel meer te bieden, zoals bijvoorbeeld het prachtige natuurreservaat 'De Ijzermonding'. 

Ook de Belgische kust is ideaal voor een weekendje weg. Met mooie steden als Brugge en Oostende kun je hier heerlijk een paar dagen doorbrengen zonder je te vervelen.

Weekendje weg aan zee België

Goedkoop weekendje weg naar de Belgische kust

De beste vakantiedeals scoor je bij BestCamp, vooral de Belgische parken hebben regelmatig aantrekkelijke kortingen op een verblijf. Bekijk onze aanbiedingen voor Belgische parken en boek je vakantie aan de kust op je favoriete park.

Weekendje weg aan zee in Frankrijk

Heb je wat langer de tijd? Boek dan een mooie camping in Frankrkijk aan de kust. De westkust is honderden kilometers lang en staat boordevol leuke activiteiten. De zuidkust is heerlijk warm en mediterraans. Natuurlijk zijn de Nederlandse en Belgische kust heerlijke vakantie bestemmingen. Maar ook de Franse kust mag er zijn. Als je over de Franse kust praat, dan kun je kijken naar de west- en de zuidkust. De westkust ligt aan de Atlantische oceaan en strekt zich uit over honderden kilometers. De zuidkust is aan de Middellandse zee gelegen en is een walhalla voor zonaanbidders. Je kan hier heerlijk zonnen en genieten van het mediterraanse klimaat.

Weekendje weg aan zee Frankrijk

Vakantie in Frankrijk aan de Middellandse zee

Vakantie in Frankrijk aan de Atlantische oceaan

Met de hond een weekendje weg aan zee in Frankrijk

De leukste vakantiemoment beleef je ongetwijfeld met de hond. Samen mooie wandelingen maken over het strand, spelen in de natuur... een weekendje weg met hond is heerlijk, vooral op een van de campings aan de kust in Frankrijk. Frankrijk heeft namelijk prachtige uitgestrekte stranden waar honden zich helemaal kunnen uitleven.

Weekendje weg aan zee met de hond? Bekijk hier onze hondvriendelijke campings aan de Franse kust.

Vakantie aan de zee boeken

Een weekendje weg aan zee, of enkel een nachtje? Bij BestCamp boek je altijd een voordelig weekendje of nachtje weg. Bekijk het aanbod in België en Frankrijk en geniet van de heerlijke rust aan de kust.

Vakantie boeken aan de Belgische kust - Vakantie boeken aan de Franse kust