Chat with us, powered by LiveChat

Een weekendje weg aan zee?

Niks is lekkerder dan even heerlijk uitwaaien aan de zee en al je gedachtes op nul te zetten. Het geluid van de ruisende zee heeft een kalmerende werking en brengt je weer terug naar het nu. Neem het moment in je op en geniet. Dat is het effect wat de zee op je heeft.

Geniet van een heerlijk weekendje weg aan zee!

BestCamp staat op diverse campings aan de kust in Nederland en België.  Alle campings zijn niet verder van de kust verwijderd dan op 5 minuten rijafstand. Een aantal liggen zelfs (vrijwel) direct aan de kust! Heerlijk om zo dicht aan de zee en in de prachtige duinen te zitten. Recreatiepark noordwijkse Duinen is een voorbeeld van een camping die direct aan de Nederlandse kust in de duinen ligt. De stranden van Noordwijk hebben een 'Blauwe Vlag'. Een Europees keurmerk voor schone en veilige stranden.

Ontdek de Belgische kust

In België kun je jouw weekendje weg aan zee op een van de twee mooie kustcampings spenderen. Camping Westende of Camping Nieuwpoort. In Nieuwpoort vind je onder andere een van de grootste jachthavens van Europa. Naast de jachthaven heeft Nieuwpoort je nog veel meer te bieden, zoals bijvoorbeeld het prachtige natuurreservaat 'De Ijzermonding'. 

Heerlijk zonnen aan de Franse kust

Natuurlijk zijn de Nederlandse en Belgische kust heerlijke vakantie bestemmingen. Maar ook de Franse kust mag er zijn. Als je over de Franse kust praat, dan kun je kijken naar de west- en de zuidkust. De westkust ligt aan de Atlantische oceaan en strekt zich uit over honderden kilometers. De zuidkust is aan de Middellandse zee gelegen en is een walhalla voor zonaanbidders. Je kan hier heerlijk zonnen en genieten van het mediterraanse klimaat.

Campings aan zee

Verschillende huuraccommodaties aan de kust

Stacaravans, bungalows, huurtenten

Bij BestCamp kun je verschillende huuraccommodaties huren. Zo zijn er luxe stacaravans, maar ook mooie bungalows een echte Glamping Safaritenten. Zo is er voor elk weekendje aan de kust een mooie accommodatie te vinden.

Heerlijk uitwaaien aan de kust? Een lekker weekend naar de Nederlandse kust is bij BestCamp geen probleem. De mooiste campings, speciaal voor jou geselecteerd.

Ook de Belgische kust is ideaal voor een weekendje weg. Met mooie steden als Brugge en Oostende kun je hier heerlijk een paar dagen doorbrengen zonder je te vervelen.

Heb je wat langer de tijd? Boek dan een mooie camping in Frankrkijk aan de kust. De westkust is honderden kilometers lang en staat boordevol leuke activiteiten. De zuidkust is heerlijk warm en mediterraans.