Chat with us, powered by LiveChat

Vuurwerkvrije vakantieparken

Jaarwisseling 2021 / 2022

Proost met vrienden en/of familie op het nieuwe jaar zonder harde knallen van het vuurwerk en smul in alle rust in je vakantiehuis van oliebollen en champagne. Dat is zorgeloos genieten van een gezellige Oud & Nieuw. Neem je familie, vrienden en/of huisdieren mee om samen te genieten van een heerlijke jaarwisseling zonder knallen en angst.

Bekijk hier de vuurwerkvrije vakantieparken

Bekijk ons aanbod in Nederland

Vuurwerkvrije vakantieparken

Vuurwerkvrije vakantieparken in Nederland

Heb je kinderen die bang zijn voor vuurwerk? Of misschien één van je huisdieren die het liefst wegkruipen zodra de eerste knallen weer te horen zijn? Kies dan voor een ontspannen jaarwisseling en reserveer een verblijf op één van onze vuurwerkvrije vakantieparken in Nederland. 

Uiteraard ben je ook van harte welkom als je zelf niet van vuurwerk houdt of als je gewoon ergens anders dan thuis oud & nieuw wilt vieren. Bekijk snel de vuurwerkvrije vakantieparken en maak een reservering voor een jaarwisseling zonder angst en knallen, maar met heel veel gezelligheid, champagne en oliebollen. 

Veel huisdieren zijn bang voor harde knallen zoals van vuurwerk. Daarom is het ideaal om de jaarwisseling door te brengen op een vuurwerkvrij vakantiepark. Jij en je hond zijn van harte welkom op een van deze parken in Nederland.

Bc jaarwisseling
Bc vuurwerk

Kies voor een ontspannen Oud & Nieuw

Heb je geen zin in het lawaai van vuurwerk op oudjaarsavond en nieuwjaarsdag? Kom dan vakantie vieren op een vuurwerkvrij vakantiepark in Nederland. Vier Oud & Nieuw in alle rust en gezelligheid op een vuurwerkvrij park in GelderlandLimburg of Brabant.

Résidence de Leuvert Landgoed de Scheleberg Bospark Ede

Résidence Lichtenvoorde Résidence Valkenburg   

*Op bovenstaande campings is het afsteken van vuurwerk verboden, helaas kunnen wij niet garanderen dat er in de omgeving van het park ook geen vuurwerk wordt afgestoken.

Alle BestCamp wintercampings

Wil je gezellig samen ertussenuit in de kerstvakantie of rondom Oud en Nieuw? Een weekendje weg in de winter of op vakantie in de voorjaarsvakantie? Ook in de winter zijn verschillende BestCamp campings geopend om je voor een aangenaam knus verblijf in een chalet, stacaravan of op een kampeerplaats te verwelkomen. Zowel in Nederland als in België zijn er campings in de winter geopend. Ideaal voor een korte vakantie dicht bij huis!

Bekijk hier alle campings die in de winter geopend zijn

Bc oliebollen