Chat with us, powered by LiveChat

Vuurwerkvrije vakantieparken

Jaarwisseling 2020 / 2021

Proost met vrienden en/of familie op het nieuwe jaar zonder harde knallen van het vuurwerk en smul in alle rust in je vakantiehuis van oliebollen en champagne. Dat is zorgeloos genieten van een gezellige Oud & Nieuw. Neem je familie, vrienden en/of huisdieren mee om samen te genieten van een heerlijke jaarwisseling zonder knallen en angst.

Bekijk hier de vuurwerkvrije vakantieparken

Bekijk ons aanbod in Nederland

Vuurwerkvrije vakantieparken

Vuurwerkvrije vakantieparken in Nederland

Heb je kinderen die bang zijn voor vuurwerk? Of misschien één van je huisdieren die het liefst wegkruipen zodra de eerste knallen weer te horen zijn? Kies dan voor een ontspannen jaarwisseling en reserveer een verblijf op één van onze vuurwerkvrije vakantieparken in Nederland. 

Uiteraard ben je ook van harte welkom als je zelf niet van vuurwerk houdt of als je gewoon ergens anders dan thuis oud & nieuw wilt vieren. Bekijk snel de vuurwerkvrije vakantieparken en maak een reservering voor een jaarwisseling zonder angst en knallen, maar met heel veel gezelligheid, champagne en oliebollen. 

Kies voor een ontspannen oud&nieuw

Recreatiepark Noordwijkse Duinen    Parc du Soleil

Résidence Valkenburg   Résidence Lichtenvoorde  

Landgoed de Scheleberg    Résidence de Leuvert

*Op bovenstaande campings is het afsteken van vuurwerk verboden, helaas kunnen wij niet garanderen dat er in de omgeving van het park ook geen vuurwerk wordt afgestoken.

Alle BestCamp wintercampings

Wil je gezellig samen ertussenuit in de kerstvakantie of rondom Oud en Nieuw? Een weekendje weg in de winter of op vakantie in de voorjaarsvakantie? Ook in de winter zijn verschillende BestCamp campings geopend om je voor een aangenaam knus verblijf in een chalet, stacaravan of op een kampeerplaats te verwelkomen. Zowel in Nederland als in België zijn er campings in de winter geopend. Ideaal voor een korte vakantie dicht bij huis!

Bekijk hier alle campings die in de winter geopend zijn