Chat with us, powered by LiveChat

Vakantiepark in Frankrijk met zwembad

De vakantieparken in Frankrijk beschikken allemaal over een zwembad. Sommigen zelfs over een heus Aquapark. Dit betekent dat je op verschillende vakantieparken Frankrijk met Zwembad beschikt over een uitgebreide zwemgelegenheid. 

Glamping, kamperen of verblijven in een luxe stacaravan; op alle vakantieparken in vakantieland Frankrijk is het mogelijk.

Vakantiepark Frankrijk met zwembad


Bekijk het aanbod

De verschillende vakantieparken van BestCamp in Frankrijk beschikken dus allemaal over een zwembad. Met waterglijbanen wordt het zwemmen in deze zwembaden nog eens extra leuk! Daarnaast worden er vaak wateractiviteiten in de zwembaden georganiseerd. Zo zijn er verschillende vakantieparken waar bijvoorbeeld Aquagym wordt gegeven. Ook wordt er in sommige zwembaden waterpolo les gegeven. Hier leer je de fijne kneepjes van het waterpolo terwijl je heerlijk vakantie aan het vieren bent. Heerlijk. En hierdoor houd je je conditie ook nog op pijl! Zo wordt het naast een leuk vakantie ook nog een gezonde vakantie. Op zoek naar een vakantiepark in Noord-Frank? Of juist een vakantiepark in Zuid-Frankrijk? Ontdek het aanbod en boek jouw favoriete luxe vakantiepark in Frankrijk bij dé nummer één aanbieder van vakanties. 

Vakantieparken in Frankrijk 

Noord-Frankrijk

Dit jaar met de kinderen op vakantie in Frankrijk en op zoek naar een kindvriendelijk vakantiepark in Noord-Frankrijk met een zwembad? Dan heb je de keuze uit meerdere kwaliteitsparken in Frankrijk met een zwembad:

Midden-Frankrijk

In Midden-Frankrijk bevinden zich de meeste campings die BestCamp aanbiedt. Van Nouvelle-Aquitaine tot Auvergne-Rhône-Alpes; in elke populaire regio vind je een leuk en kindvriendelijk vakantiepark met een zwembad. In totaal zijn er 15 vakantieparken in Midden-Frankrijk met een zwembad.

Vakantieparken in Midden-Frankrijk met een zwembad

Zuid-Frankrijk

Maar liefst 10 vakantieparken uit het BestCamp-aanbod vestigen zich in het zuiden van Frankrijk. Diverse parken beschikken zelfs meerdere zwembaden glijbanen. Vakantiepark in de Franse bergen of dichtbij de kust? Ontdek het aanbod in Zuid-Frankrijk en beleef samen met de kinderen eindeloos veel waterpret.

Vakantieparken in Zuid-Frankrijk met een zwembad

De leukste zwembaden en glijbanen

Naast verschillende activiteiten beschikken veel van de zwembaden ook over waterglijbanen. Deze waterglijbanen trekken de waterpret naar een hoger niveau. Heerlijk glijden door het water, wedstrijdjes tegen je familie of gewoon genieten van het frisse water: het kan allemaal op de waterglijbaan. En op veel vakantieparken heb je meer dan één waterglijbaan. je kunt dus ook heel goed afwisselen van welke glijbaan je afgaat.

Vakantieparken aan de kust

Het is heerlijk om lekker in het zwembad te kunnen zwemmen, maar het is natuurlijk ook heerlijk om de zee of oceaan in te kunnen duiken. Daarom zijn verschillende van onze Franse vakantieparken ideaal gelegen aan de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee. Op deze vakantieparken, die tevens beschikken over een Aquapark, kun je heerlijk genieten van zon, zee en strand. Naast lekker zwemmen bieden de stranden voldoende gelegenheid voor activiteiten. Zo kun je er vaak beachvolleyballen, beachvoetballen, strandwandelingen maken en vliegeren. En ook voor de liefhebber van zandkastelen biedt het strand voldoende mogelijkheden. 

Boek een vakantiepark in Frankrijk met zwembad

Ben je op zoek naar een Vakantiepark in Frankrijk met zwembad, dan zit je bij BestCamp dus absoluut aan het juiste adres. met een keuze van ruim 20 campings in Frankrijk zit er gegarandeerd een mooie camping voor jou bij! Kijk maar eens bij ons aanbod van campings! Hier zul je zien dat je, waar je ook wilt zijn in Frankrijk, er altijd een mooie camping voor je bijzit!

Boek jouw vakantie in Frankrijk

Vakantiepark in Frankrijk

Wat zijn de populairste bestemmingen in Frankrijk?

  • Middelandsee zee
  • Zuid-Frankrijk
  • Bretagne
  • Côte d'Azur
  • Provence

Een selectie uit ons aanbod

Waar vind ik de leukste vakantiepaken in Frankrijk met zwembad?

Bij BestCamp! Met tal van vakantieparken in Frankrijk (door heel Frankrijk) vind je ongetwijfeld jouw favoriete vakantiepark in Frankrijk met zwembad.

Zijn er extra kosten verbonden aan het gebruik van het zwembad op het vakantiepark?

Bij onze Franse vakantieparken is het zwembad gratis voor vakantiebezoekers.