Chat with us, powered by LiveChat

Op vakantie met hond

BestCamp heeft prachtige campings in Nederland, België en Frankrijk met een erg divers aanbod aan kampeerplaatsen en verhuuraccommodaties. Op al onze campings zijn huisdieren van harte welkom. Beleef samen met je hond een geweldige vakantie!

Waar gaat jouw vakantie met hond naartoe?

Trek de Ardennen in, waai uit op de Nederlandse of Belgische kust, ontdek de mooie natuur van de Veluwe of geniet van het adembenemende heuvelachtige landschap in Limburg. Je kunt vele kanten op! Alle BestCamp campings liggen in een prachtige omgeving die zich perfect leent voor een heerlijke lange wandeling met je trouwe viervoeter.

Kampeerplekken

BestCamp beschikt over ruime kampeerplaatsen met eersteklas voorzieningen. Je betaalt op een kampeerplaats maximaal € 5,00 per nacht voor je huisdier. Dit bedrag is in een aantal gevallen afhankelijk van de periode van het jaar. Op de meeste campings zijn er maximaal twee honden per kampeerplek toegestaan, in sommige gevallen ligt dit maximum op één huisdier.

Verhuuraccommodaties 

BestCamp heeft een heel uitlopend aanbod van verhuuraccommodaties. Verblijf in stacaravan, bungalow, woodlodge, chalet of een luxe vakantiewoning. In de accommodaties is meestal één huisdier toegestaan. Er zijn ook huisdiervrije huuraccommodaties. De maximale kosten voor je huisdier liggen op € 7,50 per nacht.

 

Een selectie uit ons aanbod

Op vakantie met je hond

Op vakantie met je trouwe viervoeter 

Vakantie met je hond

Zorgeloos genieten van je vakantie in Nederland, België of Frankrijk met de gedachte hoe het met je hond gaat? Dat kan! Je betaald een kleine vergoeding per nacht voor je huisdier.

De reis met je hond

Je kunt met je hond naar de Ardennen, België, Frankrijk of naar het heuvelachtige Limburg. De BestCamp campings zijn mooi gelegen en toegankelijk voor je huisdier. 

Kampeerplekken

Op de meeste campings zijn twee huisdieren toegestaan, maar op een aantal campings ligt het maximum aantal huisdieren op één! Maak met je trouwe viervoeter een prachtige wandeling door de heuvelachtige landschapen in Limburg, Frankrijk of België.

Verhuuraccommodaties

In principe is een huisdier op elke camping van BestCamp toegestaan, maar er zit wel een kleine vergoeding aan vast. Er zijn ook huisdiervrije huuraccommodaties!