Chat with us, powered by LiveChat

Vakantie met hond

België of Frankrijk

BestCamp heeft prachtige campings in België en Frankrijk met een erg divers aanbod aan kampeerplaatsen en verhuuraccommodaties. Op al onze campings zijn huisdieren van harte welkom op de kampeerplaatsen. Op veel campings is je trouwe viervoeter ook welkom in een huuraccommodatie.  Beleef samen met je hond een geweldige vakantie!

Een selectie uit ons aanbod

Op vakantie in België, Nederland of Frankrijk?

Op vakantie met hond! 

Boek hier je vakantie: 

België  Frankrijk

Waar gaat jouw vakantie naartoe?

Trek de Ardennen in, waai uit aan de Franse, Nederlandse of Belgische kust, ontdek de mooie natuur van de Veluwe of geniet van het adembenemende heuvelachtige landschap in Limburg. Je kunt vele kanten op! Alle BestCamp campings liggen in een prachtige omgeving die zich perfect leent voor een heerlijke lange wandeling met je trouwe viervoeter.

De reis met je hond

Je kunt met je hond naar België, Frankrijk of naar één van onze campings in Nederland. De BestCamp campings zijn mooi gelegen en toegankelijk voor je huisdier. Niet in alle huuraccommodaties zijn huisdieren toegestaan. Sommige campings verwelkomen alleen huisdieren op hun kampeerplaatsen. Dit kun je op de informatie-pagina van elke camping zien onder het kopje 'algemen info - goed om te weten'. 

Bc vakantie met hond
Vdb kampeerplaats standaard 5

Kampeerplekken

BestCamp beschikt over campings met ruime kampeerplaatsen met eersteklas voorzieningen. Je betaalt op een kampeerplaats maximaal €5,00 per nacht voor je huisdier. Dit bedrag is in een aantal gevallen afhankelijk van de periode van het jaar. Op de meeste campings zijn er maximaal twee honden per kampeerplek toegestaan, in sommige gevallen ligt dit maximum op één huisdier. Maak met je trouwe viervoeter een prachtige wandeling door de prachtige olandschappen in Nederland, Frankrijk of België. 

Verhuuraccommodaties 

BestCamp heeft een heel uitlopend aanbod van verhuuraccommodaties. Verblijf in stacaravan, bungalow, groepsaccommodatie, chalet of een luxe vakantiewoning. In de accommodaties is meestal één huisdier toegestaan. Er zijn ook huisdiervrije huuraccommodaties en accommodaties waar twee huisdieren zijn toegestaan. De maximale kosten voor je huisdier liggen op €7,50 per nacht. 

Reserveer je tripje met hond

Zorgeloos genieten van je vakantie in België of Frankrijk met de gedachte hoe het met je hond gaat? Dat kan! Geef wel van tevoren aan dat je een huisdier meeneemt. Dit voorkomt problemen ter plaatse. Tijdens het boeken kun je in de stap 'reisgezelschap' aangeven of je een huisdier meeneemt. Staat de optie huisdier hier niet tussen? Dan is dit een accommodatie waar geen huisdieren zijn toegestaan.  

Vakantie aan zee  Vakantie met hond aan een rivier

Vakantie in de bossen  Vakantie met hond aan een meer

Vakantie bij een grote stad  Glamping met hond

Kc-camperplaats-standaard-3