Chat with us, powered by LiveChat

Een heerlijke vakantie in de Ardennen

Vakantie is altijd lekker. Even in een andere omgeving zijn, even tot rust komen, nieuwe dingen zien maar ook nieuwe dingen doen. Het enige wat jouw vakantie nóg lekkerder maakt dan dat ie altijd al is, is de plek waar je op vakantie gaat. En daarom zijn wij zo enthousiast om jou te vertellen over een vakantie in de Ardennen met BestCamp. Want niet alleen kun je met BestCamp op vakantie in de Ardennen: je hebt ook nog eens keuze uit vier topcampings in deze prachtige Belgische regio. 

Vakantie Ardennen

Ontdek de regio van Bertrix

Laten we beginnen met een van onze favorieten. Ardennen Camping Bertrix is een prachti gelegen 4* camping bij het Belgische plaatsje Bertrix. De camping beschikt over een heel groot buitenzwembad, waardoor jij tijdens je vakantie in de Ardennen altijd een heerlijke verfrissende duik kunt nemen. Op de camping kun je kiezen uit mooie kampeerplaatsen, maar ook verschillende luxe huuraccommodaties.

Het Ardennen Rangers Programma

Op de camping wordt het Ardennen Rangers programma aangeboden (net als op onze andere campings in de Ardennen). Dit is een superleuk animatieprogramma waarmee de kinderen het Rangers diploma kunnen halen. Ze leren spoorzoeken, dammen bouwen, alles over het bos en de dieren die er rondlopen. Dit is niet alleen een heel leuk programma, het is ook nog educatief.

De charme van (klein) Zwitserland

Wie had dat gedacht, op vakantie naar Zwitserland, gewoon in de Ardennen. Maar het kan. Op Camping Petite Suisse welteverstaan. De camping wordt gekenmerkt door zijn terrassen. Hier dankt de camping dan ook zijn naam aan. Ten minste, gedeeltelijk. Op de camping kun je de (niet toepasselijk genaamde) Finse chalets huren. Deze chalets hebben de uitstraling van een echt Alpine Chalet. Hierdoor waan je je tijdens je vakantie in de Ardennen écht in Zwitserland.

Genieten aan een kabbelende rivier

Zoek je rust, een riviertje en gezelligheid? Kom dan naar Camping de Chênefleur. Deze leuke camping is gelegen aan de rivier de Semois, waardoor je heerlijke waterpret kunt beleven op de camping. Dammen bouwen, met een luchtband de rivier af of vissen: het kan allemaal in de rivier. Vanaf deze ANWB charme camping in België kun je de Ardennen en de minder bekende Gaumestreek ontdekken. Ook Frankrijk en Luxemburg zijn vlakbij.

Uitgebreide horeca

Ook kun je op de camping genieten van de uitgebreide horeca. Er is een bar aanwezig, waar je de lekkerste drankjes kunt drinken. Ook kun je heerlijk uit eten in het restaurant. De lekkerste gerechten worden hier bereid voor een onvergetelijke eetervaring. En heb je een keer geen zin om uitgebreid uit eten te gaan? Ga dan voor een snelle hap in de frituur!

Genieten tussen Saint Hubert en Rochefort

Onze laatste camping in de Ardennen waar je ook zeker niet overheen moet kijken is Camping Parc la Clusure in Bure. De camping is mooi gelegen tussen de toeristische plaatsjes Saint Hubert en Rochefort. Hiermee heb je ook al meteen twee leuke uitstapjes te pakken. In Saint Hubert kun je de jachtfeesten bijwonen in de herfst. Maar ook de rest van het jaar wil je dit leuke stadje absoluut bezoeken. In Rochefort kun je het bekende trappistenbier drinken. Het Rochefort bier wordt hier gebrouwen en geniet populariteit over de hele wereld.

Boek een mooie accommodatie of kampeerplaats

Zie jij een bezoek aan Saint Hubert of Rochefort wel zitten? Of wil je de rest van de omgeving (en de camping) ontdekken? Boek dan een mooie kampeerplaats of huuraccommodatie op Camping Parc la Clusure om jouw vakantie in de Ardennen op een heerlijke plek door te brengen. Bekijk nu de mogelijkheden en kom genieten.

Een selectie uit ons aanbod