Chat with us, powered by LiveChat

Vakantie in België mag weer!

Eindelijk is het zover. Na maanden van uitstel mogen eindelijk onze Belgische campings weer open. En dat betekent dat je eindelijk weer kunt genieten van een relaxte (of actieve) vakantie in de Ardennen, in Limburg of aan de Belgische kust. Weet je nog niet waar je heen wilt? Kijk dan maar eens mee naar onze vakanties in België.

De mooiste campings

Verspreid over België

Op vakantie in de Ardennen

Bij BestCamp vind je diverse campings in de Ardennen. De een gericht op rust en relaxen, de ander meer gericht op avontuur en spelen. Allen uitstekend geschikt voor een lekkere vakantie in de natuur.

Ardennen Camping Bertrix

Ardennen Camping Bertrix is een hele leuke familiecamping in de Ardennen met verschillende leuke activiteiten voor jong en oud. Zo kun je de leukste buitensporten doen, op avontuur met de Ardennen Rangers en is er een mooi speelbos met de tofste speeltoestellen. Ook worden er live optredens georganiseerd en is er in de vakanties een uitgebreid animatieprogramma.

Camping de Chênefleur

Een andere leuke camping in de Ardennen is Camping de Chênefleur. Deze rustige camping aan de rivier de Semois is de ideale plek om even lekker te ontsnappen aan de drukte van alledag. De camping beschikt over een mooi zwembad, een gezellig animatieteam en een heleboel voorzieningen om jouw vakantie zo prettig mogelijk te maken.

Overige campings in de Ardennen

Naast Camping Bertrix en Camping de Chênefleur kun je bij BestCamp ook naar Camping Parc la Clusure. Een geweldige familiecamping in de Ardennen met een uitgebreid waterpark waaronder een overdekt zwembad (zomer 2022).

Plc-luchtfoto-1
We-zee-strand-2

Vakantie aan de Belgische kust

Ook als je lekker uit wilt waaien aan de Belgische kust kun je met BestCamp verschillende kanten op. Wij bieden namelijk twee topcampings aan zee in België aan. 

Kustpark Strand Westende

Allereerst is er Kustpark Strand Westende. Dit kustpark aan de Belgische kust ligt op nog geen 10 minuten rijden van het strand. Je kan hier heerlijk genieten van de zilte zeelucht, het strand, de duinen en natuurlijk de zee. Ook beschikt het park over een mooie waterspeeltuin waar de kinderen heerlijke waterpret kunnen beleven!

Kustpark Nieuwpoort

Zoek je het net iets verder van de kust af, dan kom je terecht op Kustpark Nieuwpoort. Dit park ligt, net als Kustpark Strand Westende, vlakbij de Belgische kust. Maar, omdat dit park net iets verder van de kust verwijderd is, is hier wel een zwembad aanwezig. 

Camping Goolderheide in Belgisch Limburg

Ook als je op vakantie naar Belgisch Limburg wilt zit je bij BestCamp aan het juiste adres. Op Camping Goolderheide welteverstaan. Dit familiepark heeft ontzettend veel faciliteiten om jouw vakantie zo leuk mogelijk te maken. Met een grote zwemvijver, een mooi zwembad, leuke speeltuinen en nog veel meer ga je hier de tijd van je leven beleven.

Gh-strandbad-8