Chat with us, powered by LiveChat

Boek een vakantie in België

België is een heel veelzijdig land. Je kan op avontuur in de Ardennen of heerlijk uitwaaien aan de Belgische kust. Maar ook voor de stadse mensen heeft België genoeg te bieden. Daarom weet je zeker dat je met BestCamp dé vakantie in België kan boeken.

Vakantie in België: bergen of strand

In België heb je dus verschillende mogelijkheden als het gaat om natuur. Enerzijds heb je de kust. Hier kun je heerlijk uitwaaien, lekker relaxen op het strand of juist de golven trotseren in de zee. Mensen die houden van een strandvakantie, om wat voor reden dan ook, kunnen bij BestCamp terecht op Kustpark Nieuwpoort of Kustpark Strand Westende. Deze aan de kust gelegen vakantieparken zijn de ideale uitvalsbasis om de Belgische kust te ontdekken!

Zie je jezelf meer als een avonturier? Dan kun je beter naar de Ardennen. Dit bergachtige gebied in het Oosten van België staat bekend om zijn avontuurlijke activiteiten, zoals bergbeklimmen, abseilen, tokkelen of kanoën. Om iedereen die naar de Ardennen wil te kunnen voorzien van een kampeerplaats of accommodatie, hebben we bij BestCamp maar liefst 3 campings in de Ardennen. Camping Bertrix, in Bertrix, Camping Parc La Clusure, in Tellin en Camping Petite Suisse in Dochamps. Drie heerlijke campings die jou de mogelijkheid bieden tijdens je vakantie in België de Ardennen te ontdekken.

Belgisch Limburg

Heb je geen zin in een vakantie aan de Belgische kust of in de Ardennen? Dan is Camping Goolderheide in Bocholt misschien iets voor jou. Deze camping in Belgisch Limburg staat bekend als echte familiecamping en zal jou en je gezin een geweldige vakantie in België bezorgen. Beloofd!

Uitstapjes tijdens je vakantie in België

Natuurlijk hoef je tijdens je vakantie in België niet de hele tijd op de camping te blijven. Er zijn genoeg mogelijkheden tot uitstapjes rondom onze Belgische campings. Denk bijvoorbeeld aan:

Dit is natuurlijk maar een heel klein gedeelte van alle leuke dingen die je kunt zien en doen in België. Maar, het geeft wel een heel mooi inkijkje in de mogelijkheden.

Vier je vakantie in België

Zoals je ziet zijn er meer dan genoeg redenen om je vakantie in België te vieren. Ben je nog niet overtuigd? Kijk dan even op onze website om nog meer informatie te krijgen. En dan hopen we je heel snel op een van onze campings te mogen verwelkomen!

Onze campings in België

7 topcampings 

Voor een heerlijke vakantie in België

Voor een vakantie in België zit je bij BestCamp goed. Ontdek de mooiste campings verspreid over het land. ga op avontuur in de Ardennen, waai lekker uit aan de kust en pak de fiets in Belgisch Limburg.

Op avontuur in de Ardennen

Als je op vakantie gaat naar België, dan is de kans groot dat je ook de Ardennen overweegt. De Ardennen zijn namelijk een van de populairste regio's van België. Met ontzettend veel natuur en buitensportmogelijkheden kun je je hier niet vervelen!

Heerlijk fietsen door Belgisch Limburg

Ook Belgisch Limburg is een aanrader. De regio is ontzettend geliefd bij fietsers, dus vergeet vooral je fiets niet mee te nemen. Ook ligt er vlakbij Camping Goolderheide een hoogte-fietsparcours. Hier kun je hoog tussen de bomen fietsen. 

Uitwaaien aan de Belgische kust

Ook kun je er voor kiezen jouw vakantie in België aan de kust door te brengen. De Belgische kust is erg mooi en heerlijk in de zomer. Je kan er lange strandwandelingen maken, maar ook een van d eleuke kuststadjes bezoeken.