Bij BestCamp kun je verschillende typen stacaravans huren in Frankrijk op een camping in de Ain op de grens met de Bourgogne. De stacaravans zijn volledig ingericht en beschikken over een living met een open keuken, een badkamer, een toilet, twee of drie slaapkamers en een terras of grasveldje met tuinmeubilair.

Stacaravans huren is de laatste jaren erg populair geworden, omdat het een vorm van kamperen is met alle comfort die je kunt wensen voor een leuke en prettige vakantie.

Zo beleef je de typische campingsfeer, geniet je van alle gemakken en van alle faciliteiten en doen de kinderen gezellig mee met de activiteiten van het recreatieteam. En dat alles vanuit het comfort en het gemak van het huren van een stacaravan in Frankrijk.

Bekijk hieronder op welke BestCamp campings je een stacaravan in Frankrijk kunt huren.


Beschikbare campings

v.a. € 273 Camping Aux Rives du Soleil in Frankrijk
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star

Camping Aux Rives du Soleil in Frankrijk

Frankrijk De Bourgogne

Camping Aux Rives du Soleil, gelegen in de Ain op de grens met de Bourgogne, is de plek waar Frankrijk zich op zijn best laat zien; aloude gewoonten, een gemoedelijke sfeer en een rustieke omgeving. Camping Aux Rives du Soleil is dé camping in Frankrijk voor een heerlijke vakantie of als ideale overnachtingscamping langs de Route du Soleil.

Bekijk camping

Andere accommodaties

v.a. € 23

Kampeerplaatsen in Frankrijk

Aantal personenMax. 9 personen
v.a. € 177

Huurtenten in Frankrijk

Aantal personenMax. 5 personen