Chat with us, powered by LiveChat

Vakantie in de Belgische Ardennen met BestCamp

Wat leuk dat u naar aanleiding van onze advertentie in de Toeractief Zomereditie een kijkje komt nemen op onze website. Hieronder vindt u meer informatie over onze campings in Wallonië. U kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen voor vragen over onze campings in de Belgische Ardennen! Bel (070 8900 620) of stuur ons een e-mail (info@bestcamp.nl). U kunt ook het contact-formulier gebruiken. 

Onze campings in de Belgische Ardennen:

Kampeerplaatsen & accommodaties

Kamperen met uitzicht

In de Belgische Ardennen bieden wij een mooie terrassencamping aan: Ardennen Camping Bertrix ligt in de buurt van het prachtige historische stadje Bouillon. 

Ardennen Camping Bertrix is een schitterende 4-sterren ANWB camping in het zuiden van de Belgische Ardennen. Met het grootste zwembad van de omgeving is deze camping uitermate geschikt voor mensen die graag een baantje willen trekken tijdens hun vakantie. Ook de verschillende, uitgebreide faciliteiten die de camping biedt zijn een groot pluspunt voor een uitstekende vakantie. 

Ardennen Camping Bertrix

Acb luchtfoto 5
Cf-rivier-1

Kamperen aan de rivier

In Wallonië bieden wij twee kampeerplaatsen met een schitterende ligging aan een rivier. Dit zijn Camping de Chênefleur in de Gaumestreek en Camping Parc La Clusure vlak bij de Grotten van Han. 

Camping de Chênefleur in Tintigny ligt in het zuiden van de Ardennen, vlakbij zowel de Franse als de Luxemburgse grens. Deze gezellige familiecamping is een echte charmecamping en is perfect voor mensen die graag de minder bekende Gaume-streek willen ontdekken. 

Camping Parc La Clusure ligt in het midden van de Ardennen en is gelegen in een dal. De talloze activiteiten die er gedurende het seizoen worden georganiseerd zorgen ervoor dat er voor jong en oud altijd genoeg te beleven is op de camping. Ook de uitgebreide horeca-faciliteiten worden altijd zeer goed gewaardeerd. 

Camping Parc La Clusure   Camping de Chênefleur