Chat with us, powered by LiveChat

De Public Driving Experience op Circuit Spa Franchorchamps

Op 26 augustus scheuren de Formule 1 coureurs weer plank gas over het prachtige circuit in de Ardennen. Jij kunt daarentegen al eerder met je banden het asfalt raken. Ontdek op een van de speciale data het circuit van Francorchamps-Spa achter het stuur van je eigen wagen!

Public Driving Experience

Tijdens de 'Public Driving Experience' kunnen echte autoliefhebbers hun jongensdroom werkelijkheid laten worden. Verken het circuit van Francorchamps-Spa in je eigen wagen! Een competitiegeest is hierbij niet vereist. Het draait om de beleving van de mythische legende van misschien wel het mooiste circuit ter wereld. Ontdek het circuit al vanaf € 100,-.

Het circuit van Francorchamps-Spa

In 1950 werd de Grand Prix Formule 1 van België hier voor het eerst georganiseerd. Ondanks de vele vernieuwingen die hierna hebben plaatsgevonden is het nog steeds een authentiek en oud racecircuit dat de natuurlijke glooiingen van het landschap volgt. De charme van het unieke circuit is nooit verloren gegaan.

Maak er een heerlijk weekendje weg van!

Op 45 minuten rijafstand bevindt Camping Petite Suisse zich op een hoogte van 500 meter. Vanuit hier kun je prachtig uitkijken over het dal en de bossen. De camping vormt de ideale uitvalsbasis om te wandelen, te mountainbiken of  een andere buitensport te beoefenen. Een andere unieke uitvalsbasis is Panoroma Camping Gulperberg. Vanaf het circuit sta je binnen een uur op de camping. Het adembenemende uitzicht op deze vier sterren camping nabij Maastricht zal je niet snel gaan vervelen.

Een selectie uit ons aanbod

Bekijk ons aanbod

12.866 vakantiehuizen