Chat with us, powered by LiveChat

Verscholen in de vallei... 

Aan de visrijke rivier de L'Homme ligt Camping Parc La Clusure. Deze prachtige BestCamp caping met kampeerplaatsen en accommodaties biedt veel faciliteiten. 

Gelezen in de nieuwsbrief? 

Wat leuk dat u naar aanleiding van onze advertentie in de PLUS nieuwsbrief een kijkje komt nemen. Graag geven wij u op deze pagina meer informatie over onze prachtige camping Parc La Clusure in de Belgische Ardennen. 

Scroll naar beneden voor uitgebreide informatie over de camping en zijn omgeving

Parc La Clusure in het kort

Prachtige kwaliteitscamping

In het hart van de Ardennen

Camping Parc La Clusure

Camping Parc La Clusure ligt in het hart van de Belgische Ardennen, tussen de toeristische plaatsjes Saint Hubert en Rochefort en is een schitterende ANWB 4,5 sterren camping. De ligging van Ardennen Camping Parc La Clusure in een prachtige vallei aan de oevers van het visrijke riviertje de L’Homme, is uniek. Camping Parc La Clusure werd door de ANWB/ADAC beoordeeld als één van de beste campings in de Belgische Ardennen. Kampeerders huren op deze topcamping één van de ruime kampeerplaatsen of een luxe huuraccommodatie. Op Parc La Clusure zorgen de uitgebreide voorzieningen ervoor dat je van een heerlijke onbezorgde vakantie in de Ardennen kunt genieten: 

  • Uitstekende sanitairgebouwen verspreid over de camping
  • Uitgebreide horeca-faciliteiten zoals restaurant, bar en diner
  • Sportveldenen speeltuinen voor kinderen
  • Winkel met verse broodjes en een uitgebreid assortiment
  • Uitgebreid animatieprogramma en buitensport-activiteiten
Plc-luchtfoto-1
Regio ardennen
De omgeving van Parc La Clusure

Parc La Clusure ligt centraal in de Belgische Ardennen, op een steenworp afstand van de Grotten van Han. De prachtige natuur van Wallonië nodigt je uit voor het maken van een heerlijke wandeling, fietstocht of andere activiteit. Naast een schitterende natuur heeft de omgeving van Parc La Clusure ook zeker het één en ander aan cultuur te bieden. Hieronder een paar toeristische hoogtepunten die je verblijf in de Belgische Ardennen nóg leuker maken: Kasteel van BouillonDomein van de Grotten van Han en het WildparkEuro Space Center in TransinneAbdij van OrvalCitadel van Dinant en Bastogne War Museum.

Breng ook zeker een bezoekje aan één van de prachtige historische steden waar je één van bovenstaande attracties kunt bezoeken, heerlijk bourgondisch kunt eten en natuurlijk kunt genieten van de echte Belgische bieren: Bastenaken (Bastogne), BertrixBouillon, Dinant, HouffalizeLa Roche-en-Ardenne, Saint-Hubert, Sankt VithSpa, en Stavelot

BestCamp campings in de Ardennen

Naast Camping Parc La Clusure biedt BestCamp nog drie andere prachtige campings in Wallonië: 

  • Vlakbij het gezellige stadje Bouillon bevindt zich Ardennen Camping Bertrix. Een prachtige familiecamping met een heerlijk groot zwembad om heerlijk in af te koelen na een dag op ontdekking in de omgeving. 

  • Onze vierde camping in de Ardennen is Charmecamping de Chênefleur vlakbij de Franse grens. Een gezellige camping aan de rivier de Semois in de Gaume-streek. 

Bekijk Ardennen Camping Bertrix       Bekijk Camping de Chênefleur

Cf-rivier-1