Chat with us, powered by LiveChat

PLUS Reisspecial: Wallonië

Ongerepte natuur, wonderschone wandel- en fietsroutes, heerlijke streekgerechten, lekkere biertjes: het is goed toeven in de Ardennen. Zeker weten dat u helemaal tot rust komt én nieuwe indrukken opdoet. Oók als u deze mooie streek in Wallonië al eens hebt bezocht. Deze sprookjesachtige plekken wilt u niet missen!

Ontdek de Ardennen in Wallonië!

Wat leuk dat u naar aanleiding van onze advertentie in het PLUS Reisspecial onze website bezoekt! Graag willen wij u op deze pagina meer informatie geven over onze campings in Wallonië, ofwel de Belgische Ardennen. 

Onze campings in de Belgische Ardennen:

Gezien in de Plus Reisspecial

4 kwaliteitscampings
in Wallonië

Twijfelt u over een vakantie in de Ardennen of bent u op zoek naar een leuke camping in de Ardennen? Na het lezen van deze pagina bent u een ware 'Ardennen expert'! De Ardennen vormen een schitterend bosrijk gebied in Wallonië. Gelegen in oostelijk België, Noord-Luxemburg en een klein stukje aangrenzend Frankrijk. De Ardennen is volgens velen één van de mooiste gebieden van België. De regio kenmerkt zich door het grillige maar prachtige landschap met veel wild, groen en rivieren. Verblijven op een kampeerplaats of in een huuraccommodatie kan uitstekend op één van de vier BestCamp campings in de Belgische Ardennen. 

Fietsen in de ardennen
Regio ardennen

Onze campings in Wallonië

Camping Parc La Clusure ligt in het hart van de Belgische Ardennen, tussen de toeristische plaatsjes Saint Hubert en Rochefort en is een schitterende ANWB 4,5 sterren camping. De ligging van Ardennen Camping Parc La Clusure in een prachtige vallei aan de oevers van het visrijke riviertje de L’Homme, is uniek. Kampeerders hebben de keuze voor een ruime kampeerplaats of luxe huuraccommodatie. 

Ardennen Camping Bertrix is een prachtige camping in de Belgische Ardennen gelegen op één van de mooiste plekken in de natuur. De camping is rijk aan activiteiten voor klein en groot. In de buurt van deze viersterren ANWB-camping vind je prachtige historische steden zoals Bouillon en Bastogne. De terrassencamping is ruim opgezet met schitterend gelegen kampeerplaatsen en luxe huuraccommodaties. 

Onze campings in Wallonië

Onze derde camping in de Ardennen is Charmecamping de Chênefleur vlakbij de Franse grens. Een gezellige camping aan de rivier de Semois in de Gaume-streek. 

Camping Parc La Clusure    Ardennen Camping Bertrix

Camping de Chênefleur    

Acb-kampeerplaatsen-17