Kabouter Plop Familietent nabij Plopsaland

Kabouter Plop Tent

exclusief bij BestCamp nabij Plopsaland

Je kunt bij BestCamp exclusief een Plop Familietent huren! BestCamp is officieel partner van de Plopsaland attractieparken en Studio100. Een aantal van de top campings en vakantieparken in België en Nederland liggen dichtbij een Plopsaland attractiepark van Studio100 waardoor een verblijf op de camping of vakantiepark goed te combineren is met een van de thematische attractieparken.


BestCamp biedt verspreid over Nederland, België en Frankrijk kwaliteitscampings en vakantieparken met kampeerplaatsen, huurtenten, stacaravans, bungalows en een vakantiehuis. De campings zijn ideale bestemmingen voor een vakantie met kinderen. In samenwerking met Studio100 en Plopsaland heeft BestCamp de bijzondere Kabouter Plop Familietenten ontworpen.

Exclusieve huuraccommodatie: Familietent met Kabouter Plop thema

Exclusief bij BestCamp kun je de extra ruime Kabouter Plop Tent huren. Deze nieuwe thema bungalowtenten zijn speciaal ontwikkeld voor gezinnen maar zijn ook zeer geschikt voor gezinnen met oudere kinderen, als je een comfortabele bungalowtent zoekt met een grote luifel en vier degelijke bedden! Kleine kinderen zien na het openen van de bekende Plop-voordeur afbeeldingen van hun favoriete kabouter en een rode plafond met witte stippen. Ouders en oudere kinderen ervaren een kwaliteitstent met hoog plafond, ruime slaapcabines, een mooie luifel en goede bedden.

Vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen

De topcampings en vakantieparken beschikken over eersteklas voorzieningen en uitgebreide recreatieprogramma's. Een aantal campings ligt dichtbij een Plopsaland attractiepark waardoor een verblijf perfect te combineren is met een bezoek aan Plopsa. Reserveer een Kabouter Plop Familietent of één van de andere accommodaties / kampeerplaatsen en beleef een onvergetelijke gezinsvakantie boordevol plezier en vermaak.

In Nederland vind je de Kabouter Plop Tenten op deze campings:

   Camping Hunzedal, Borger, Drenthe
   Panorama Camping Gulperberg, Gulpen, Limburg

In België vind je de Kabouter Plop Tenten op deze campings:

    Camping Goolderheide, Bocholt, Belgisch Limburg
    Kompas Camping Kustpark Strand Westende, Westende, Belgische Kust
    Panorama Camping Petite Suisse, Dochamps, Ardennen
    Ardennen Camping Bertrix, Bertrix, Ardennen
    Camping Parc La Clusure, Bure, Ardennen

In Frankrijk vind je de Kabouter Plop Tenten op deze campings:

   Camping Aux Rives du Soleil, Pont-de-Vaux, Bourgogne

Als je op één van de bovenstaande links klikt kom je op de pagina van de desbetreffende camping. Onder 'accommodaties' en 'huurtenten'  vind je de Kabouter Plop Familietenten. Vervolgens kun je eenvoudig een prijsopvraag doen door het ingeven van de juiste datum en verblijfsduur en door te gaan naar stap 4 van het boeken. Door het invullen van je NAW-gegevens kun je vervolgens een boeking maken.

Wij hopen je op één van onze campings te kunnen begroeten in een exclusieve en unieke Kabouter Plop Tent!