Grotten van Han

Ontdek de grotten van Han

Ontdek de grotten van Han

Maak een prachtige onderaardse tocht in Han-sur-Less

De grotten van Han vormen een prachtig stelsel van onderaardse grotten in Han-sur-Less nabij Rochefort. Het geheel staat bekend als een van de grootste grotten van Europa en is wereldberoemd. Een honderdjarige tram brengt je naar de ingang van de grot. Laat je betoveren door de imposante zalen!


Bijzondere verlichting

Sinds 2012 worden de grotten van Han verlicht met een magische LED-verlichting. Een prachtige én milieuvriendelijke manier om jouw de ondergrondse wereld te laten ontdekken. De natuurlijke kleuren van de grot en de schoonheid van de druipstenen zijn nu veel duidelijker zichtbaar.

Tip: Bezoek het nabij gelegen Wildpark

Uniek aan dit Wildpark is dat dit het enige park in België is waar je de Europese 'big five' kunt aanschouwen, bestaande uit de wolf, de bruine beer, de lynx en de Europese bizon. Ontdek het 250 hectare grote park te voet of met een stoere Safari-car. Alle dieren leven hier in hun natuurlijke leefomgeving.

Wildpark Ardennen

Campings in de buurt

Camping Parc La Clusure bevindt zich slechts op ongeveer 10 km afstand van deze bijzondere excursies. Ardennen Camping Bertirx ligt op omme nabij 50 km afstand. Beide campings fungeren als een ideale uitvalbasis om de bijzondere omgeving nabij Rochefort te ontdekken!