Schitterende Campings in België

Schitterende Campings in België

Schitterende Campings in België

Bourgondisch genieten

Spendeer je vakantie midden in het bos of waai heerlijk uit aan de kust. Je kunt op de BestCamp campings met eersteklas voorzieningen alle kanten uit. Je hebt de keuze uit drie prachtige campings in de Ardennen of twee ruim opgezette campings aan de Belgische kust.


Kamperen in de Belgische Ardennen

 De Ardennen is volgens velen een van de mooiste regio's van België. Het gebied staat bekend om haar grillige maar schitterende groene landschap doorkruist met kronkelende rivieren. Tevens is de kans zeer groot dat je wild tegenkomt. Als je op zoek bent naar een pure vakantie waarbij je dichter tot de natuur komt, ben je in deze regio aan het juiste adres. 

Campings België

Op de campings in België zelf ervaar je  veel luxe en ben je voorzien van alle faciliteiten de je, je wenst. Zo beschikt Ardennen Camping Bertrix  over het grootste zwembad in de Ardennen. Het verwarmde buitenzwembad heeft een oppervlakte van >300 m²! 

Camping Parc La Clusure heeft een unieke ligging in het hart van de Ardennen. Deze schitterende camping in de Ardennen heeft van de ANWB een beoordeling van 4,5 ster gekregen. Panorama Camping Petite Suise bevindt zich op 500 meter hoogte. Je hebt vanaf de kampeerplaatsen een prachtig uitzicht over het dal en kunt hier heerlijk genieten van de zon!

Kamperen aan de Belgische kust

Geniet van het fijne onbezorgde sfeertje op het uitgestrekte zandstrand. Voel het zand tussen je tenen kruipen en adem de zilte zeelucht in die zorgt voor een fijn koel briesje. Strijk midden op de dag neer op een van de gezellige terrasjes en drink een lekker verkoelend drankje. Kortom, geef je over aan het ultieme vakantiegevoel. 

Campings Belgie

Camping Nieuwpoort is op slechts 5 minuten rijafstand verwijderd van het strand. De kindvriendelijke camping in België beschikt over twee grote verwarmde buitenbaden (met glijbaan!). Camping Westende ligt nog dichterbij het strand. Met tien minuten lopen sta je al op het zandstrand! Daarnaast beleven de kinderen op deze camping enorm veel waterpret in de superleuke waterspeeltuin. 

Kies jouw favoriete camping in België