Chat with us, powered by LiveChat

Kamperen en accommodaties huren in Overijssel

BestCamp biedt een prachtige en gezellige familiecamping in Overijssel. Gelegen op de Sallandse Heuvelrug is Vakantiepark Sallandshoeve dé ideale bestemming voor een onvergetelijke vakantie in eigen land. De camping beschikt over prachtige kampeerplaatsen en comfortabele huuraccommodaties en huurtenten. Kies voor een kort verblijf in de meivakantie of voor een lange vakantie in de zomer. 

Ons aanbod in Overijssel

Genieten van je verblijf op de Sallandse Heuvelrug

In Overijssel

Dorpen en steden in Overijssel

Overijssel is één van de 12 provincies in Nederland en grenst aan Duitsland, Gelderland, Flevoland, Drenthe en Friesland. De provincie zelf kun je indelen in drie gebieden: de Kop van Overijssel, Twente en Salland. De hoofdstad is Zwolle, een stad die zeker de moeite waard is om een bezoekje te brengen tijdens je verbijf aan onze camping in Overijssel. Naast Zwolle zijn er tal van andere pittoreske dorpjes en gezellige steden. Denk hierbij aan de hanzesteden Zwolle, Deventer, Ommen, Oldenzaal en Kampen, maar vergeet ook Enschede en Giethoorn niet. Giethoorn is waarschijnlijk het meest bekende dorp in Overijssel en staat ook wel bekend als Venetië van het Noorden. 

Retio overijssel giethoorn
Sh omgeving sallandse heuvelrug

Toeristische attracties in Overijssel

Tijdens je verblijf aan onze camping in Overijssel hoef je je niet te vervelen. Zowel op de camping als in de omgeving is er genoeg te doen. Bezoek één van de prachtige natuurparken als het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug of Nationaal Park Weerribben-Wieden

Voor gezinnen met kinderen zijn Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn en Dinoland Zwolle zeker een aanrader in de provincie Overijssel. Wil je er een sportief dagje van maken? Ga dan eens met zijn allen schaatsen op kunstijsbaan de Scheg in Deventer. Er is genoeg te doen in Overijssel en in de omgeving van Vakantiepark Sallandshoeve

Fietsen en wandelen

Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug is een schitterend natuurgebied waar je heerlijke wandelingen en fietstochten kunt maken. In de omgeving van Vakantiepark Sallandshoeve zijn verschillende wandeltochten en fietstochten uitgezet, vraag bij de receptie van de camping voor meer informatie. Zij kunnen je alles vertellen over de prachtige omgeving en de mooiste plekjes om te bezoeken. 

  • Panorama Holterberg
  • Het Wereldtijdpad
  • Oostermaet- of Sallandroute
  • Zwerven over de bergen
  • De vijf toppen rond Markelo
  • In het spoor van de reus
Bc-algemeen-stock-42271885