Chat with us, powered by LiveChat
Overzicht
9 maart 2020

Vakantie in Bretagne

Wist je dat je met BestCamp nu ook een heerlijke vakantie in Bretagne kan boeken? Heerlijk uitwaaien aan het strand, prachtige bezienswaardigheden en genieten van alles dat de regio te bieden heeft; het kan nu heel simpel bij BestCamp.

2 top campings in Bretagne

Bij BestCamp heb je de keuze uit twee echte top campings: Camping Deux Fontaines en Camping Le Ranolien. Camping Deux Fontaines heeft 4 sterren en Camping Le Ranolien zelfs 5 sterren. Kortom, je kan hier heerlijk genieten van alle faciliteiten en voorzieningen. En natuurlijk van de omgeving.

Ontdek Bretagne vanaf de camping

Vanaf de campings kun je heel gemakkelijk Bretagne verkennen. Het is een redelijk bescheiden provincie, dus je kan het grootste gedeelte van de streek gewoon vanaf de camping bezoeken. Bezoek bijvoorbeeld de leuke steden van Bretagne. Loop door de straten van Vannes, met haar mooie authentieke huisjes. Deze stammen uit de 13e eeuw en geven de stad haar unieke uitstraling. Een andere leuke stad om te bezoeken is de hoofdstad van Bretagne: Rennes. Deze stad heeft prachtige oude gebouwen, mooie bezienswaardigheden, het Parlement van Bretagne (wat nu nog dienst doet als gerechtshof). Of bezoek een van de verschillende festivals die in deze stad worden georganiseerd. 

Boek jouw camping in Bretagne

Bretagne heeft natuurlijk nog veel meer te bieden dan leuke steden. Teveel om op te noemen eigenlijk. We zouden daarom zeggen: kom het zelf ontdekken. Boek nu een van de  campings in Bretagne en laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze regio.

Boek jouw camping in Bretagne