Chat with us, powered by LiveChat
Bekijk overzicht
6 maart 2020

Vakantie 2 personen

Ben je op zoek naar een leuke vakantie met z'n tweeën? Misschien wil je met je partner een weekendje weg of juist met een vriendin of met je zoon of dochter. Wat de reden ook is dat je op zoek bent naar een leuke vakantie voor 2 personen, bij BestCamp vind je ongetwijfeld die fijne en knusse accommodatie waar je met z'n tweetjes eens echt tijd voor elkaar kunt maken. 

Ook zo nieuwsgierig naar onze tips? Lees dan snel verder.

Vakantie voor 2 in Nederland

In Nederland heeft BestCamp verschillende mooie vakantiehuisjes voor 2 personen. Op Vakantiepark Sallandshoeve in de mooie Achterhoek vind je comfortabele bungalows voor 2 personen. Er is bovendien ruimte voor je huisdier. In de bosrijke omgeving van het park kun je heerlijk wandelen en fietsen en het park beschikt over een zwembad.

Geven jullie de voorkeur voor een vakantie aan zee? Dan adviseren wij de Comfort vakantiewoning op Recreatiepark Noordwijkse Duinen. In de gezellig ingerichte vakantiewoning kun je lekker ontspannen en natuurlijk kan een wandeling over het strand niet ontbreken. Terrasjes en restaurantjes vind je genoeg in Noordwijk en wil je een stad bezoeken, dan zijn Den Haag, Leiden of Amsterdam dichtbij. 

Vakantie voor 2 in België of Frankrijk

Wil je samen wat verder weg, kies dan voor een vakantie in België of Frankrijk. Dichtbij genoeg voor een weekendje weg, maar als je graag langer op vakantie gaat, is hier ook genoeg te doen.

Onze eerste tip vind je op Camping Parc La Clusure, een topcamping in de Belgische Ardennen. Hier kun je origineel overnachten in Chalet Insolite, een trekkershut waar je lekker basic kunt verblijven. Vakantie op Parc La Clusure betekent volop genieten van de mooie natuur en gegarandeerd dat tijdens je verblijf hier goede gesprekken ontstaan.

Natuurlijk is een vakantie samen in de buurt van Parijs ook altijd goed. Wij adviseren je Camping Paris Maisons-Laffitte waar je een gezellige cottage voor 2 personen kunt huren. Binnen 25 minuten sta je in het centrum van Parijs, maar op de camping kun je ook lekker ontspannen in het aquapark.

Met z'n tweeën op vakantie? Boek bij BestCamp!

Ook voor vakanties met 2 personen is BestCamp de specialist. Vind je niet wat je zoekt tussen bovenstaande tips, bekijk dan ons complete aanbod eens op je gemak of neem contact op met onze vakantiespecialisten die je graag een persoonlijk advies geven.