Special BABY in de Metro en bij Prénatal

Special BABY
in de Metro en bij Prénatal

Vandaag in het hart van de Metro een inspirerende BABY special met o.a. kamperen met je gezin en praktische tips onderweg en een mooie vermelding van BestCamp.


Lees hier de mooie special BABY waarin je allerlei leuke en inspirerende artikelen kunt lezen over jou en je baby, over de uitbreiding van het gezin van Xander de Buisonjé  en over kamperen met het gezin en praktische tips voor onderweg. Klik op de afbeelding voor het openen van de special.

                                                                            

De special wordt ook verspreid in de 20 grootste warenhuizen van Prénatal en op www.lievebaby.com  kun je ook alle artikelen nog eens rustig doorlezen. 

Uiteraard is BestCamp trots dat de redactie onze campings perfect vindt aansluiten bij deze doelgroep. De 18 campings van BestCamp hebben gezinsvriendelijkheid en persoonlijke aandacht voorop staan. Uiteraard zijn allerlei benodigdheden voor je baby zoals een bedje of een kinderstoel verkrijgbaar via de recepties.

Ontdek de campings van BestCamp en geniet met jouw kleintje of al iets grotere kinderen van een heerlijk ontspannen vakantie op de mooiste plekjes in België, Nederland en Frankrijk.