reisgraag award 2017

Reisgraag Award 2017 gewonnen!

BestCamp is de trotse winnaar van de Reisgraag Award 2017 in de categorie Kamperen! Met een gemiddeld cijfer van 8,3 werd BestCamp als beste beoordeeld.


Het is alweer het 6e jaar dat de Reisgraag Awards zijn uitgereikt en wat een recordjaar! Maar liefst 10.000 reviews zijn er geschreven door reizigers die een hele fijne of soms een minder fijne vakantie hebben gehad. Zij schreven deze reviews over reisorganisaties en over bestemmingen. Alleen de reviews die door de strenge keuring van de redactie heenkomen tellen mee voor de Reisgraag Awards.

De beste reisorganisaties en vakantiebestemmingen hebben het hoogste cijfer gekregen van hun eigen klanten. Deze reizigers hebben op Reisgraag.nl hun ervaring gedeeld en hiermee de uitslag bepaald. Dit is de enige prijs in de reisbranche waarbij alleen (gekeurde) reviews van de consument doorslaggevend zijn. BestCamp is dan ook zeer blij met en trots op het winnen van de Award in de categorie Kamperen.

Directeur Jeroen Henneke: "Het team van BestCamp is erg blij met het winnen van de Reisgraag Award. De award is een mooi compliment voor ons en de bij BestCamp aangesloten campings. Tevreden gasten zijn de belangrijkste ambassadeurs voor onze organisatie. Steeds meer mensen boeken hun zomervakantie of weekendje weg op een BestCamp kwaliteitscamping. Ons aanbod van bungalows, stacaravans, tenten en kampeerplaatsen is uitgebreider dan ooit. Het is natuurlijk fantastisch dat onze gasten dit waarderen. Wij kijken er naar uit om ook in 2017 weer veel mensen een onvergetelijke vakantie te bezorgen."