Chat with us, powered by LiveChat
Overzicht
9 december 2022 - Lisa

Nieuwe speeltuin op Ardennen Camping Bertrix

Dat Ardennen Camping Bertrix een echte familiecamping is wisten we natuurlijk al, maar nu er volgend seizoen een nieuwe speeltuin komt wordt het zeker een fantastische vakantie voor kinderen.

Deze week mocht de camping de ontwerpfoto's aan de gasten laten zien wat direct voor veel positieve reacties zorgde! De ontwerpfoto's zien er namelijkveelbelovend uit. Er komen verschillende klim en klauter toestellen, een grote glijbaan, twee kleinere glijbanen, schommels, een hangmat en een waterspeeltuin. Ook de populaire airtrampoline komt weer terug! Naast de speeltuin kunnen kinderen zich natuurlijk ook uitleven in het speelbos en kunnen ze in de schoolvakanties meedoen met de leukste activiteiten van het animatieteam. 

Boek nu je vakantie in de Ardennen met korting 

Wil je graag met de kinderen op vakantie naar de Ardennen? Twijfel geen moment en boek nu je vakantie op Ardennen Camping Bertrix met 10% vroegboekkorting! Of je nu met je eigen caravan, camper of tent komt of liever een luxe accommodatie of simpele huurtent wilt reserveren, de korting is geldig op alle verblijfstypes. 

Boek je vakantie met korting hier