Chat with us, powered by LiveChat
Overzicht
9 juni 2022 - Tirsa

Nieuw zwembad op Camping Parc La Clusure

Dit jaar opent Camping Parc La Clusure haar deuren pas op vrijdag 17 juni en dat heeft een goede reden! Deze winter is er namelijk heel hard gewerkt op de camping om het nieuwe aquapark te realiseren! 

Aquapark voor iedereen

Met twee verwarmde zwembaden (waarvan één overdekt), een bubbelbad, een lagune, glijbanen én een waterspeeltuin is een waar aquaparadijs gerealiseerd. Tijdens je verblijf kun je hier heerlijk zwemmen en genieten van vele uren waterpret. Dit volledig nieuwe aquapark is er voor iedereen, van klein naar groot kan zich hier heerlijk vermaken. 

18+ zwembad

Terwijl de kinderen zich vermaken in het grote zwembad voor het terras van het restaurant, kunnen volwassenen heerlijk relaxen vin het verwarmde buitenzwembad of op het zonneterras halverwege de camping. Hier geniet je écht in alle rust, want deze zone is speciaal voorbehouden voor volwassenen. 

Rechtstreekse toegang tot de rivier de L'Homme

Naast de twee unieke zwemzones op de camping kun je ook nog volop waterplezier beleven in de rivier de L'Homme die langs de hele camping loopt. Een heerlijke plek om even af te koelen, pootje te baden, te vissen of te picknicken aan de waterkant. Vanaf de camping heb je een rechtstreekse toegang tot de rivier. Heerlijk toch, zo'n camping bij het water?!

Reserveer nu je verblijf op Camping Parc La Clusure en beleef een zomer vol zwemplezier!