Hanlloween @ de Grotten van Han

Hanlloween @ de Grotten van Han

Hanlloween in Han is elk jaar weer één groot magisch feest, een must voor families en kinderen! De Grot en het Wildpark worden versierd met pompoenen, vleermuizen en spinnen en er dwalen vreemde geesten, vampieren en andere afschrikwekkende wezens rond...


HANlloween… een lang bestaande traditie!

Van zaterdag 28 oktober tot en met zondag 5 november 2017 is het hele Domein in het thema van Halloween versierd en staan de bezoekers heel wat verrassende animaties te wachten. De bezoeken van 10 tot 16 uur worden hoogstwaarschijnlijk verstoord! 

De Grot is omgetoverd tot een spookhuis, overgenomen door geesten, die door de ondergrandse gangen en galerijen paraderen... In het Wildpark wekt een kwaadaardige fluit de geesten die rondhangen in de Tivoli. Het restaurant « Le Pavillon » is omgetoverd tot begraafplaats voor levende doden... 

Al meer dan 15 jaar laat het Domein van de Grotten van Han zijn bezoekers griezelen in de magische sfeer van Halloween. Het Domein is zo één van de pioniers van deze angelsaksische traditie in België!

Combineer met een overnachting in de Ardennen!
Maak er een weekend, midweek of weekje weg van en boek een overnachting op een van de nabij gelegen campings. Je kunt kiezen uit Ardennen Camping Bertrix, Parc la Clusure of  Petite Suisse. Stuk voor stuk topcampings in een prachtige omgeving!

Ardennen Camping Bertrix    Camping Parc La Clusure    Camping Petite Suisse