Drijvende kerstmarkt in Leiden

Drijvende kerstmarkt in Leiden

Van 14 tot en met 25 december is het weer zover: de drijvende kerstmarkt in Leiden. Deze markt, die in 2016 is uitgeroepen tot 'Beste kerstmarkt van Europa' wordt dit jaar voor de 8e keer georganiseerd. En wij gaan je nu vertellen waarom je er bij moet zijn!


Grootste drijvende markt van Nederland

De drijvende kerstmarkt in Leiden is de grootste drijvende markt van Nederland. Tel daar het kerstthema bij op en je weet zeker dat je een gezellige uitstapje te pakken hebt.  je hebt de mogelijkheid om onder het genot van een glaasje Glühwein of chocolademelk een mooie rondvaart door de stad te maken. Klinkt goed he?

Optredens van bekende en minder bekende artiesten

Naast een gezellige markt is er ook een muziekprogramma. De optredens zullen verzorgt worden door plaatselijke singer/songwriters en leidse koren, die de gehele markt in kerstsferen zal hullen. Maar er zullen ook grote artiesten als Jan Smit, Gerson Main en Woodstick optreden. Kortom, een heerlijk uitstapje met kerst.

Nieuwsgierig geworden?

Dat komt goed uit! Want met BestCamp hoef je niets van het spektakel te missen. Want met een verblijf op één van onze kustcampings zit je op steenworp afstand van dit kerstspektakel! Boek dus nu en beleef een kerst om nooit te vergeten.

Zoek & Boek - combineer de drijvende kerstmarkt met een verblijf aan de Nederlandse kust