Chat with us, powered by LiveChat
Bekijk overzicht
28 mei 2021

Covid-19 in 2021

Ook in 2021 volgt BestCamp de ontwikkelingen rondom Covid-19 op de voet. Op dit moment zijn de campings zoals normaal geopend of openen hun deuren op hun geplande openingsdatum. Uiteraard doen alle campings ook dit seizoen maximaal hun best om iedereen een geweldige vakantie te geven, maar dit gaat uiteraard wel gepaard met enkele veiligheidsmaatregelen.

Wij willen je via deze pagina op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen omtrent COVID-19 en de richtlijnen van de Nederlandse, Belgische en Franse overheid. Voor de actuele reisadviezen verwijzen wij je graag door naar de website van Nederland Wereldwijd

Nederland

Door het coronavirus adviseert het Nederlandse kabinet om alleen op vakantie te gaan naar landen met een geel of groen reisadvies. Op de website van de overheid vind je de kleurcode van alle landen. Reis ook niet vanuit het buitenland naar Nederland als dat niet echt nodig is. Voor meer informatie over de Nederlandse wet- en regelgeving rondom Covid-19 verwijzen wij u graag door naar de website van de Nederlandse Rijksoverheid

België

Door het coronavirus wordt het door de Belgische Overheid afgeraden om niet-essentiële reizen naar het buitenland te maken. Niet-essentiële reizen naar België zijn toegestaan vanuit landen zolang je niet uit een rode zone komt. Voor meer informatie over de Belgische wet- en regelgeving rondom Covid-19 verwijzen wij u graag door naar de website van de Belgische Overheid

Frankrijk

Door het coronavirus wordt het door de Belgische Overheid afgeraden om naar Frankrijk te gaan voor niet-essentiële reizen. De Nederlandse overheid geeft Frankrijk aan als oranje land, waardoor reizen naar Frankrijk nog niet toegestaan is. 

Maatregelen campings

  • Bij de winkel en receptie mag enkel met pin betaald worden, tenzij ter plaatse anders aangegeven wordt. 
  • Lees hier de maatregelen die gelden voor de volgende TopParken: Bospark Ede, Résidence Valkenburg, Recreatiepark Parc du Soleil, Recreatiepark 't Gelloo, Résidence Lichtenvoorde, Recreatiepark Noordwijkse Duinen, Résidence de Leuvert, Recreatiepark de Wielerbaan, Landgoed de Scheleberg.
  • Bekijk hier de mogelijkheid tot flexibel wijzigen en annuleren van alle Sandaya parken: Camping Parc La Clusure en verschillende campings in Frankrijk. 

Veelgestelde vragen

  1. Wat kan ik doen als ik mijn reservering wil annuleren? 
    Wij begrijpen je vraag en wij begrijpen dat je bezorgd bent. Echter, is het belangrijk om te weten dat al onze campings zich houden aan de richtlijnen van de overheid. In het geval het niet mogelijk is om door overheidsbesluiten naar een bepaalde camping op vakantie te gaan, dan zal de desbetreffende camping je daarover informeren. Zolang er voor een bepaalde periode nog geen negatief reisadvies is afgegeven, blijft de standaard wijzigingsprocedure en zijn de algemene voorwaarden van kracht. 

  2. Kan ik mijn reis wijzigen naar een andere periode in verband met COVID-19? 
    Als je de data van je verblijf op één van onze campings wilt wijzigen, neem dan contact op met onze gastenservice. Wij zullen dan de mogelijkheden met de desbetreffende camping bespreken en je hiervan op de hoogte brengen.