Chat with us, powered by LiveChat
Bekijk overzicht
13 oktober 2020

Coronavirus

Op dit moment krijgen wij veel vragen over de gevolgen van nieuwe en reeds geboekte vakanties. Wij willen je op deze pagina dan ook graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen omtrent COVID-19 en de richtlijnen van de Nederlandse, Belgische en Franse overheid. Voor de actuele reisadviezen verwijzen wij je graag door naar de website van Nederland Wereldwijd

Nederland
Nederland heeft diverse maatregelen in de aanpak van de verspreiding van het coronavirus getroffen. Op dit moment is het reisadvies binnen Nederland ongewijzigd, maar let wel op veiligheidsrisico's. 

 • De Nederlandse campings en vakantieparken blijven op dit moment gewoon open, tenzij hieronder anders aangegeven wordt. 
 • Bij de winkel en receptie mag enkel met pin betaald worden, tenzij ter plaatse anders aangegeven wordt. 

 • Lees hier de maatregelen die gelden voor de volgende TopParken vakantieparken: Bospark Ede, Résidence Valkenburg, Recreatiepark Parc du Soleil, Recreatiepark 't Gelloo, Résidence Lichtenvoorde, Recreatiepark Noordwijkse Duinen, Résidence de Leuvert, Recreatiepark de Wielerbaan, Landgoed de Scheleberg.

België
België neemt maatregelen in de aanpak van de verspreiding van het coronavirus, maar laat weer (toeristische) reizigers toe. Op dit moment geldt kleurcode geel/oranje: 'let op, veiligheidsrisico's.' Klik hier voor de laatste ontwikkelingen in België.

Voor iedereen die van plan is naar België af te reizen voor een vakantie van minimaal 48 uur geldt dat het Public Health Passenger Locator formulier ingevuld en meegenomen dient te worden. 

Frankrijk
Ook Frankrijk neemt maatregelen in de aanpak van de verspreiding van het coronavirus. Op dit moment is het reisadvies voor een groot gedeelte van Frankrijk gewijzigd naar de kleurcode geel: 'let op, veiligheidsrisico's'. Voor een paar gebieden geldt dat het aantal Covid-besmettingen weer iets toeneemt, zoals in de departementen Sarthe, Hérault en Alpes Maritimes. De kleur voor deze regio's is op de kaart aangepast naar oranje: 'alleen noodzakelijke reizen; geen vakanties'. Klik hier voor een overzicht van de oranje gebieden in Frankrijk. 

 • Camping Aux Rives du Soleil: Camping is reeds gesloten voor het seizoen 2020.
 • Sandaya campings in Frankrijk: Alle campings zijn reeds gesloten voor het seizoen 2020.

Veelgestelde vragen

 1. Wat kan ik doen als ik mijn reservering wil annuleren? 
  Wij begrijpen je vraag en wij begrijpen dat je bezorgd bent. Echter, is het belangrijk om te weten dat er op dit moment nog geen negatief reisadvies is afgegeven voor onze bestemmingen in Nederland, België of Frankrijk. Onze campings zijn geopend en zullen zoals normaal opereren, tenzij hier boven anders wordt aangegeven. Zolang er geen negatief reisadvies is afgegeven, blijft de standaard wijzigingsprocedure en zijn de algemene voorwaarden van kracht. 

 2. Kan ik mijn reis wijzigen naar een andere periode in verband met COVID-19? 
  Als je de data van je verblijf op één van onze campings wilt wijzigen, neem dan contact op met onze gastenservice. Wij zullen dan de mogelijkheden met de desbetreffende camping bespreken en je hiervan op de hoogte brengen.