Chat with us, powered by LiveChat
Overzicht
23 februari 2021

Coronavirus

BestCamp volgt de ontwikkelingen rondom Covid-19 nog steeds op de voet. Op dit moment zijn de campings zoals normaal geopend of openen hun deuren op hun geplande openingsdatum. Uiteraard doen alle campings ook dit seizoen maximaal hun best om iedereen een geweldige vakantie te geven, maar dit gaat uiteraard wel gepaard met enkele veiligheidsmaatregelen.

Wij willen je via deze pagina op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen omtrent COVID-19 en de richtlijnen van de Nederlandse, Belgische en Franse overheid. Voor de actuele reisadviezen verwijzen wij je graag door naar de website van Nederland Wereldwijd

Het coronavirus is in Nederland en veel andere landen nog niet onder controle. Blijf deze winter daarom zo veel mogelijk thuis. 

Nederland

Nederland heeft diverse maatregelen in de aanpak van de verspreiding van het coronavirus getroffen. Op dit moment is het reisadvies binnen Nederland ongewijzigd, maar let wel op veiligheidsrisico's. 

 • De Nederlandse campings en vakantieparken blijven op dit moment gewoon open, tenzij hieronder anders aangegeven wordt. 
 • Bij de winkel en receptie mag enkel met pin betaald worden, tenzij ter plaatse anders aangegeven wordt. 
 • Lees hier de maatregelen die gelden voor de volgende TopParken: Bospark Ede, Résidence Valkenburg, Recreatiepark Parc du Soleil, Recreatiepark 't Gelloo, Résidence Lichtenvoorde, Recreatiepark Noordwijkse Duinen, Résidence de Leuvert, Recreatiepark de Wielerbaan, Landgoed de Scheleberg.

België

Klik hier voor de laatste ontwikkelingen in België.

Het aantal besmettingen met het coronavirus is in heel België hoog. Reis alleen naar België als het noodzakelijk is. Na een verblijf in België ga je bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine.

Indien je een reservering hebt voor één van onze campings in België, dan wordt je door de camping zelf op de hoogte gehouden over eventuele maatregelen.

 • Kustpark Strand Westende: Openingsdatum vervroegd naar 22 februari 2021.
 • Kustpark Nieuwpoort: Openingsdatum 26 maart 2021.
 • Ardennen Camping Bertrix: Openingsdatum 26 maart 2021.
 • Camping Petite Suisse: Camping geopend vanaf 8 februari 2021. Enkel reserveringen voor stacaravan Tamaris, Fins Chalet 5 of 6 personen en camperplaats zijn mogelijk. Faciliteiten zijn gesloten. Kamperen is niet mogelijk.
 • Camping Goolderheide: Openingsdatum 2 april 2021.
 • Camping de Chênefleur: Openingsdatum 22 maart 2021.
 • Camping Parc La Clusure: Openingsdatum 2 april 2021.

Frankrijk

Niet noodzakelijke reizen naar Frankrijk zijn niet toegestaan. Dit geldt ook voor reizen naar een tweede (vakantie)huis. Klik hier voor een overzicht van status in Frankrijk. 

 • Camping Aux Rives du Soleil: Openingsdatum 23 april 2021.
 • Sandaya campings in Frankrijk: Openingsdata 2021 bekend. Kijk op de betreffende pagina van iedere camping voor deze informatie.

Veelgestelde vragen

 1. Wat kan ik doen als ik mijn reservering wil annuleren? 
  Wij begrijpen je vraag en wij begrijpen dat je bezorgd bent. Echter, is het belangrijk om te weten dat er op dit moment nog geen negatief reisadvies is afgegeven voor onze bestemmingen in Nederland, België of Frankrijk. Onze campings zijn geopend en zullen zoals normaal opereren, tenzij hier boven anders wordt aangegeven. Zolang er geen negatief reisadvies is afgegeven, blijft de standaard wijzigingsprocedure en zijn de algemene voorwaarden van kracht. 

 2. Kan ik mijn reis wijzigen naar een andere periode in verband met COVID-19? 
  Als je de data van je verblijf op één van onze campings wilt wijzigen, neem dan contact op met onze gastenservice. Wij zullen dan de mogelijkheden met de desbetreffende camping bespreken en je hiervan op de hoogte brengen.