Spectaculair Cirque Berserk

Spectaculair Cirque Berserk

Kursaal Oostende brengt de Belgische première van een knettergek theatercircus! De tournee ging van start in Londen West End, tourt een jaar in de UK en maakt deze herfstvakantie gedurende 6 dagen een exclusieve tussenstop in België. Mis dit spektakel niet... Kom tot ziens, kom tot ziens!


Cirque Berserk is geen traditioneel circus, maar een niet te omschrijven knettergek circus! In deze circusvoorstelling worden eeuwenoude vaardigheden en tradities verweven met de huidige technieken. Dit resulteert in adembenemende shows. Voor deze shows werden over heel de wereld 35 topartiesten gecast, elk uniek in hun genre, die samen meer dan 30 uiteenlopende hoogstaande circus acts samenbrengen in één voorstelling. De show is te aanschouwen van 26 t/m 31  oktober!

Acrobatie, humor, energie, spanning, spektakel... In deze show komt het allemaal voorbij en laat zowel jong als oud op het puntje van zijn/haar stoel laat zitten. Een unieke, eenmalige kans om dit te ervaren in België! 

Tip: Combineer je bezoek aan het circus met een verblijf op kustpark Nieuwpoort of Westende

Geniet op de camping na van alle indrukken die jullie hebben opgedaan bij het circus. Deze twee heerlijke campings aan de kust zijn dé ideale uitvalsbasis voor jouw vakantie. De twee campings zijn slechts een halfuur verwijdert van het circus.

Kustpark Westende      Kustpark Nieuwpoort