Boek nu met korting

Boek nu met korting

Het is natuurlijk nooit leuk om teveel te betalen. Daarom boek je tot 1 februari met tot 15% korting op onze Belgische campings. En om de pret nog groter te maken: ook 4 van onze Nederlandse campings zijn nu te boeken met korting!


In België kamperen is een ervaring op zich. Daarom is het zo mooi dat je tot februari kan boeken met tot 15% korting op onze Belgische campings (exclusief Camping Goolderheide). Zowel onze campings aan de kust, Kustpark Strand Westende en Kustpark Nieuwpoort, zijn tot 1 februari te boeken met 10% korting. Ook Ardennen Camping Bertrix biedt tot 1 februari 10% korting aan voor de vroegboekers. Tot slot biedt Camping Parc la Clusure zelfs 15% korting. Wees dus geen dief van je eigen portemonnee, en boek nu!

Boek nu met korting in België

Boek met korting in Nederland

Ook 4 van onze Nederlandse campings bieden korting aan vroegboekers. Op zowel Camping Kijkduin, Camping Callassande, Camping Klein Vink en Vakantiepark Hunzedal profiteerd u nu van vroegboekkorting. Wees er dus snel bij, voordat de camping vol zit (of de actie ten einde is).

Boek nu met korting in Nederland