BestCamp op de beurs

BestCamp op de beurs

Aan het eind van 2018 en in 2019 staat BesCamp weer op de beurs. Correctie, beurzen. Je kan ons door het hele land tegenkomen, dus kijk snel op welke beurs we jou kunnen verwachten.


Eind december (27, 28 en 29 december) beginnen we met de Vrijetijdsbeurs bij Obelink in Winterswijk. Hier zullen ruim 80 kraampjes uit 7 verschillende landen staan om hun producten of diensten aan te prijzen. Kom gezellig even langs om te praten over onze mooie campings, en wie weet krijg je nog een mooie brochure mee naar huis....

Informatie over de Vrijetijdsbeurs bij Obelink

Caravana Leeuwarden


In januari zullen wij op de Caravana in het WTC gebouw in Leeuwarden staan. Van 17 t/m 22 januari 2019 kun je in Leeuwarden terecht voor al je kampeerinspiratie. Met 400 exposanten, 200 campings uit heel Europa en 500 kampeermiddelen weet je zeker dat je met goede ideeën uit de beurs gaat komen. En natuurlijk zal BestCamp hierbij aanwezig zijn met de leukste campings en mooiste aanbiedingen! Zien we je daar?

Informatie over de Caravana in Leeuwarden

Vervat Kampeerbeurs in Rotterdam

Op 16 en 17 februari zal BestCamp aanwezig zijn op de kampeerbeurs vanb Vervat. Deze beurs in Rotterdam biedt een uitstekende gelegenheid om kampeer en camping informatie te verkrijgen. En BestCamp zal dan ook met veel plezier informatie verstrekken over de leukste campings van België, Nederland en Frankrijk. 

Informatie over Kampeerbeurs Rotterdam

Vrijbuiter - Vervat Kampeer en Outdoor Beurs Zaandam

Op 9 en 10 maart zal BestCamp op de Vrijbuiter - Vervat Beurs in Zaandam staan. Hier zullen wij je alles vertellen over de mogelijkheden die BestCamp aan jou vakantie kan bieden. En natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor een gezellig praatje. Want zo is BestCamp: professioneel, maar heel toegankelijk.

Vrijbuiter - Vervat Kampeer en Outdoor Beurs Gouda

Ook in Gouda zullen we op de Vrijbuiter - Vervat Kampeer en Outdoor Beurs staan. Wij geven antwoord op al jouw kampeer vragen en hopen jou een mooie vakantie aan te kunnen bieden. Kom dus langs, en laat je verrassen door BestCamp.

BestCamp is de komende tijd dus op hel veel beurzen te vinden. En we zouden het heel leuk vinden om jou ook te mogen ontmoeten op een van de beurzen. Dus kom langs en maak een praatje, en misschien vertrek je wel met een heerlijke BestCamp vakantie. Tot dan!