Chat with us, powered by LiveChat

Schitterende uitzichten...

In het zuiden van Wallonië ligt Ardennen Camping Bertrix. Deze prachtige terrassencamping met veel faciliteitn ligt vlakbij historisch Bouillon. Scroll snel naar beneden voor uitgebreide informatie over deze camping. 

Gelezen in de nieuwsbrief? 

Wat leuk dat u naar aanleiding van onze advertentie in de PLUS nieuwsbrief een kijkje komt nemen. Graag geven wij u op deze pagina meer informatie over onze prachtige Ardennen Camping Bertrix in de Belgische Ardennen. 

Prachtige 4-sterren ANWB camping

Kwaliteitscamping

In het hart van Wallonië

Bekijk ons aanbod: 

Huuraccommodaties  Kampeerplaatsen  Huurtenten  

Ardennen Camping Bertrix

Ardennen Camping Bertrix is gelegen op één van de mooiste plekken in de natuur. De prachtige Ardennen terrassencamping is ruim opgezet met schitterend gelegen kampeerplaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk een accommodatie op de camping te huren: een BestCamp Familietent, een luxe stacaravan of een houten hut. In de zomer organiseert de camping de leukste activiteiten voor kinderen. In het laagseizoen verwelkomt de camping veel bezoekers die houden van rust, wandelen, fietsen en gewoon willen genieten van een heerlijke vakantie in de Ardennen. Ardennen Camping Bertrix is een ideale camping voor een onvergetelijke vakantie midden in de Belgische Ardennen.

  • Grootste zwembad (ruim 300m²) van de Belgische Ardennen.
  • Restaurant met bar en zonneterras met uitzicht op het zwembad. 
  • Uitgebreid animatieprogramma en buitensport-activiteiten. 
Acb-luchtfoto-1
Bc-orval-1

Omgeving van Ardennen Camping Bertrix

Camping Bertrix ligt wat zuidelijker in de Ardennen, vlakbij het historische stadje Bouillon. Naast een prachtige natuur kenmerkt de omgeving van de camping zich ook door de vele authentieke bierbrouwerijen. Een mooi voorbeeld hiervan is de brouwerij van Orval op een half uurtje rijden van de camping. Een echte aanrader voor bierliefhebbers, maar ook de bijbehorende tuinen en kaasmakerij zijn de moeite waard. 

Breng ook zeker een bezoekje aan één van de prachtige historische steden als Bastenaken (Bastogne), La Roche-en-Ardenne of Dinant. Of bezoek één van de vele toeristische hoogtepunten die je verblijf in de Belgische Ardennen nog leuker maken: het wildpark van Bouillon, het Chateau Lavaux Sainte Anne of de Leisteengroeve van Bertrix

 

BestCamp campings in Wallonië

Naast Ardennen Camping Bertrix biedt BestCamp nog drie andere prachtige campings in Wallonië: 

  • Vlakbij de Grotten van Han bevindt zich Camping Parc La ClusureDe ligging van Ardennen Camping Parc La Clusure in een prachtige vallei aan de oevers van het visrijke riviertje de L’Homme, is uniek. 

  • Onze vierde camping in de Ardennen is Charmecamping de Chênefleur vlakbij de Franse grens. Een gezellige camping aan de rivier de Semois in de Gaume-streek. 
Plc-horeca-6