Chat with us, powered by LiveChat

Meivakantie

Vakantie in eigen land

De meivakantie is uitgegroeid tot één van de populairste vakanties in het voorjaar. Heerlijk een weekje weg tegen aantrekkelijke prijzen. Nu we met zijn allen niet naar het buitenland mogen, is deze vakantie perfect om de mooiste plekjes in eigen land te ontdekken. BestCamp biedt campings voor een onvergetelijke meivakantie. Scroll helemaal naar beneden om alle mogelijkheden en wensen te bekijken.  

Ons aanbod in Nederland

Bekijk ons aanbod

14 campings in eigen land

Meivakantie in eigen land

De meivakantie is ideaal om een weekje weg te gaan, maar ook een lang weekend of midweek behoort tot de mogelijkheden. Met de huidige situatie rondom covid-19 wordt aangeraden om niet naar het buitenland te reizen. Hierdoor zullen veel Nederlanders in eigen land op vakantie gaan. Boek nu snel je vakantie voor de meivakantie, voor het te laat is. 

Kamperen of een accommodatie huren

Tijdens de meivakantie is het volop lente en dat betekent dat de natuur in volle bloei staat. Een fijne periode om op vakantie te gaan naar de camping. De campings en vakantieparken van BestCamp verhuren in deze vakantieperiode o.a. bungalows, chalets, stacaravans en bungalowtenten.  Met eigen caravan, camper of tent kun je in de meivakantie natuurlijk ook kamperen op de camping. De campings beschikken over eersteklas voorzieningen en zijn prachtig gelegen. Een bungalow, een chalet of liever kamperen met een caravan, tent of camper op een kampeerplaats? Het kan allemaal als je boekt bij BestCamp!

Acb-algemeen-3
Voorjaar
Regio's in Nederland

Nederland kampeer- en vakantieland! Op de mooiste plekjes in Nederland biedt BestCamp kampeerplaatsen en huuraccommodaties op campings en vakantieparken met uitstekende voorzieningen. De campings bevinden zich midden in de natuur en zijn uitermate geschikt als startpunt om heerlijk te wandelen en te fietsenBestCamp heeft campings op prachtige locaties geselecteerd:

Aan de kust    Op de Veluwe    In Overijssel

In de Achterhoek   In Limburg  In Noord-Brabant

Animatie op campings in Nederland

In de meivakantie bieden veel campings een compleet recreatieprogramma voor kinderen en volwassenen. Een aantal BestCamp kindercampings organiseren zelfs gedurende twee weken recreatie- en buitensportactiviteiten. 

Vakantie voor iedereen

Voor elke wens is er wel een BestCamp camping in Nederland. Of je nu op zoek bent naar een camping met privé sanitair of een camping waar zich accommodaties met wellness faciliteiten bevinden. Kom je met een camper? Dan zijn er campings in Nederland met speciale camperplaatsen. Bekijk hier onder alle mogelijkheden voor een heerlijke meivakantie in Nederland: 

Camping met privé sanitair  Glamping in Nederland  

Camperplaatsen  Accommodaties met wellness-faciliteiten

Campings met binnenzwembad 

Bij BestCamp boek je altijd je perfecte meivakantie in Nederland!

Ra-fietsen-1