Chat with us, powered by LiveChat

Een verrassende vakantie in Wallonië vol hoogtepunten

Wat leuk dat u naar aanleiding van onze advertentie in het Max Magazine een kijkje komt nemen op onze website. Hieronder vindt u meer informatie over onze campings in Wallonië. U kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen voor vragen over onze campings in de Belgische Ardennen! Bel (070 8900 620) of stuur ons een e-mail (info@bestcamp.nl). U kunt ook het contact-formulier gebruiken. 

Onze campings in de Belgische Ardennen:

Kampeerplaatsen en accommodaties

Op ontdekkingstocht door Wallonië

Als je er al eens bent geweest, dan begrijp je precies wat we bedoelen… De Ardennen in Wallonië is een prachtige en veelzijdige vakantiebestemming. Wandel of fi ets door het golvende natuurlandschap en vergeet onderweg vooral niet even te stoppen bij de geweldige uitkijkpunten. Sommige panoramaplekken, zoals het Graf van de Reus bij Bouillon, zijn zelfs wereldberoemd! Naast erg verrassend, is de Ardennen dus ook nog eens ontzettend fotogeniek.

Fietsen in de ardennen
Regio ardennen

Veel natuurschoon

Het zuidoosten van België waar de Ardennen gelegen zijn wordt ook wel Wallonië genoemd. Dit gebied beschikt over enorm veel natuurschoon. U kunt het lang niet allemaal in één vakantiebezoek ontdekken. Hierdoor heeft u wel ontzettend veel vrijheid om uw vakantie in te vullen zoals u dat wilt! Maak bijvoorbeeld een mooie wandeling door de omgeving, stap in een kano of fiets door de prachtige bossen. Ook erg leuk zijn de Grotten van Han. Dwaal door het onderaardse gangenstelsel in Han-Sur-Lesse en kijk uw ogen uit in het grote wildpark (250 hectare). Alle dieren leven hier in hun natuurlijke leefomgeving.

Topcampings in de Ardennen

Als u een veelzijdige vakantie in Wallonië overweegt, reserveer dan via BestCamp en maak een keuze uit de 4 kwaliteitscampings in deze regio: Ardennen Camping Bertrix, Camping Parc La Clusure en Camping de Chênefleur. Allemaal prachtig gelegen en voorzien van uitstekende faciliteiten zoals winkel, zwembad en restaurant. Neem telefonisch contact met ons op (070 8900 620) of stuur ons een e-mail (info@bestcamp.nl). In het voor- en naseizoen profiteert u tevens van diverse voordeelacties!

Bc algemeen stock 89199360