Chat with us, powered by LiveChat

Beschouwt u uzelf als een echte levensgenieter?

Nieuwsgierig geworden naar aanleiding van onze advertentie in het Max Magazine? U kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen over onze campings in de Belgische Ardennen! Bel (070 8900 620) of stuur ons een e-mail (info@bestcamp.nl). U kunt ook het contact-formulier gebruiken. 

Een selectie uit ons aanbod

5 prachtige campings

In de Belgische Ardennen

Veel natuurschoon

Het zuidoosten van België waar de Ardennen gelegen zijn wordt ook wel Wallonië genoemd. Dit gebied beschikt over enorm veel natuurschoon. U kunt het lang niet allemaal in één vakantiebezoek ontdekken. Hierdoor heeft u wel ontzettend veel vrijheid om uw vakantie in te vullen zoals u dat wilt! Maak bijvoorbeeld een mooie wandeling door de omgeving, stap in een kano of fiets door de prachtige bossen. Ook erg leuk zijn de Grotten van Han. Dwaal door het onderaardse gangenstelsel in Han-Sur-Lesse en kijk uw ogen uit in het grote wildpark (250 hectare). Alle dieren leven hier in hun natuurlijke leefomgeving.

Regio ardennen
Bc algemeen stock 89199360

Leg een smulroute af!

Naast indrukwekkende wandel- en fietstochten door de natuur, kunt u in Wallonië ook heuse smulroutes afleggen. … Kijk daar hebben we, zoals een echte levensgenieter betaamt, gelijk uw aandacht te pakken! Er zijn 28 smulroutes samengesteld die u in alle rust laten kennismaken met de leukste regionale restaurants en cafés. Ervaar de gastvrijheid en de unieke rijkdom van elke streek. Cultuur en gastronomie komen hier op een perfecte manier samen. Bent u benieuwd naar nog meer leuke activiteiten in Wallonië? Kijk dan op walloniebelgietoerisme.be. 

Topcampings in de Ardennen

Als u een veelzijdige vakantie in Wallonië overweegt, reserveer dan via BestCamp en maak een keuze uit de 5 kwaliteitscampings in deze regio: Ardennen Camping Bertrix, Camping Parc La Clusure en Camping de Chênefleur. Allemaal prachtig gelegen en voorzien van uitstekende faciliteiten zoals winkel, zwembad en restaurant. Neem telefonisch contact met ons op (070 8900 620) of stuur ons een e-mail (info@bestcamp.nl). In het voor- en naseizoen profiteert u tevens van diverse voordeelacties!

Acb-kampeerplaatsen-17