Chat with us, powered by LiveChat

Een heerlijke last-minute vakantie in België

Bij BestCamp heb je een ruim aanbod aan topcampings in België. Met campings verspreid over de Ardennen, Belgisch Limburg en de Belgische kust is er voor elk wat wils. Ook als je last-minute je vakantie wilt boeken is er bij BestCamp altijd een geschikte optie.

Last-minute naar de Ardennen

BestCamp heeft een ruim aanbod aan campings in de Ardennen. Wat dacht je bijvoorbeel van een heerlijke vakantie op Ardennen Camping Bertrix. Deze mooie gezinscamping beschikt over een van de grootste buitenzwembaden van de Ardennen! Of Camping Petite Suisse. Vanaf deze panoramacamping kijk je uit over de prachtige Ardennen. Ook een aanrader: Camping Parc la Clusure. Heerlijk zwemmen in het zwembad, zwemmen in de rivier en je vermaken tijdens de animatie. Ten slotte kun je in de Ardennen ook naar Camping de Chênefleur. Deze camping aan de rivier is een topbestemming voor jong en oud. En als klap op de vuurpijl bieden alle Ardennen Campings het Ardennen Rangers programma aan. Wordt jij een echte Ardennen Ranger?

Last-minute naar Limburg

Een van de populairste Belgische bestemmingen van het moment: Belgisch Limburg. In Belgisch Limburg kun je kamperen op Familiepark Goolderheide. Deze leuke gezinscamping heeft alles om jouw vakantie tot een succes te maken. Een mooi zwembad, leuke animatie en goede accommodaties zorgen er voor dat jouw Last-minute vakantie in Belgisch Limburg onvergetelijk wordt!

Last-minute naar de Belgische kust

BestCamp biedt ook campings aan de Belgische kust aan. Kustpark Strand Westende is direct aan de kust gelegen, en biedt een heerlijke strandvakantie. Kustpark Nieuwpoort ligt iets verder van de kust, maar maakt dat goed met een mooi (nieuw) zwembad. Maar ook de kust is nog heel dichtbij, dus je kunt hier altijd nog genieten van het zeewater!

Een selectie uit ons aanbod

Bekijk ons aanbod

12.866 vakantiehuizen