Chat with us, powered by LiveChat

 Kindvriendelijke camping in Frankrijk

Voor de leukste kindercampings in Frankrijk kies je natuurlijk voor BestCamp. Alle campings hebben een animatieprogramma voor iedere leeftijd! Zo zijn er diverse speelmogelijkheden voor de kleinsten maar ook wordt er aan de tieners gedacht. Zwemmen, spelen, vriendjes maken!

Voor de leukste kindercampings in Frankrijk zit je bij BestCamp aan het goede adres. Door heel Frankrijk vind je verschillende campings die ook uitgebreid aandacht besteden aan de jongste vakantiegangers!

Kindvriendelijke campings door heel Frankrijk

Onze kindvriendelijke campings liggen verspreid over heel Frankrijk. Zo kun je heerlijk vakantie vieren aan de Middellandsezeekust, maar ook aan de Atlantische Oceaan. Je kan heerlijk tot rust komen in e Bourgogne, maar ook lekker genieten van de zon aan de Côte d'Azur. En dit zijn nog maar een paar van de regio's waar je onze campings in Frankrijk kunt vinden.

bekijk hier de Franse regio's

Animatie op de camping

De animatieteams op de campings zorgen voor een zeer breed programma zodat iedere leeftijd zich kan vermaken. Zo vind je op de meeste campings drie verschillende kinderclubs waar per groep (Kids, Juniors en Teens club) aandacht besteed wordt aan hun creativiteit en sportiviteit.

Zee en zwembad

Tijdens een vakantie in Frankrijk met kinderen mag veel waterplezier natuurlijk niet ontbreken! Daarom bieden de Franse campings van BestCamp tal van mogelijkheden voor waterpret. Op iedere camping vind je een waterparadijs met zwembaden, glijbanen en soms nog wel meer! Een aantal campings heeft een waterspeeltuin speciaal ontworpen voor de kids! En op de campings bij de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan, kun je gemakkelijk naar de zee en de stranden voor een vakantie vol vermaak.

Kindvriendelijke camping bij Disneyland

Ook erg leuk voor kinderen is een bezoek aan Disneyland in Parijs. Vanaf onze camping Camping Paris Maisons-Laffitte ben je in no time midden in het Disneypark. Bezoek de leukste attracties, de grootste Disneyhelden en beleef de leukste avonturen, gewoon vanaf de camping. Boek nu je plek op de camping en kom genieten.

Lekker sporten

Sporten is leuk en gezond. Daarom bieden de kindercampings in Frankrijk voldoende mogelijkheden om sportief bezig te zijn. Op elke camping zijn er meerdere sportieve activiteiten te vinden.. laat de kinderen lekker voetballen, tafeltennissen of volleyballen. Op een aantal campings kun je ook kiezen voor basketbal, tennis of boogschieten.

Speeltuinen en speeltoestellen

Wat is een kindercamping zonder speeltuin of speeltoestellen? Elke camping van BestCamp heeft een speeltuin of speeltoestellen. Bijna elke camping heeft een springkussen waar de kinderen zich kunnen uitleven. Andere hebben een glijbanen, klimnetten, klimtoestellen en nog meer. Kinderen kunnen in alle veiligheid spelen, klimmen, rennen en springen! 

 

Een selectie uit ons aanbod

Ontdek de leukste kindercampings

Allemaal in Frankrijk 

BestCamp kindercampings

BestCamp biedt 20 campings aan in Frankrijk. Een ruime keuze hebben de gasten zeker, want de campings zijn gelegen in 9 verschillende regio's. Niet alleen het ruime aanbod is een pluspunt, want alle campings zijn ook nog is geschikt voor kinderen!

Camping Les Péneyrals

De 5-sterrencamping Les Péneyrals is schitterend gelegen. Verscholen in een bosrijke omgeving met kleurrijke huisjes. De camping beschikt over een 1.200m² waterpark, een verwarmd en overdekt zwembad, buitenzwembaden, glijbanen en waterspeeltuinen. Ideaal voor de kleinste! 

Het animatieteam op de campings

Het animatieteam zorgt er elke dag voor dat er activiteiten voor jong en oud zijn. Op de meeste campings wordt er in de avond een show gegeven. Het animatieteam organiseert creatieve, recreatieve en sportieve activiteiten. Elke camping in Frankrijk beschikt overigens over een kids club!

De 9 regio's waar de campings zich bevinden

  • Bourgogne
  • Languedoc-Roussillon
  • Bretagne
  • Île de France (Parijs)
  • Nouvelle-Aquitaine
  • Provence-Alpes-Côte d'Azur
  • Centre-Val de Loire
  • Pays de la Loire
  • Normandië