Chat with us, powered by LiveChat

Kamperen in België

Kampeerplaatsen in de Ardennen, Limburg en aan de kust.

Lekker kamperen in België! De schitterende natuur van in de Ardennen leent zich hier perfect voor. Ontdek de ongerepte stukken natuur in de Belgische Ardennen, laat je kinderen een echte ranger worden of geniet van het mooie zandstrand aan de Vlaamse kust of geniet van prachtige fietstochten in het Belgische gedeelte van Limburg. 

Ontdek onze prachtige campings in België

Bekijk ons aanbod

7x kamperen in België

Ardennen  Limburg  Belgische kust

Kamperen in België doe je met BestCamp. Met 7 verschillende campings, verspreid in de Ardennen, Belgisch Limburg en de Belgische kust zit er voor iedereen een leuke camping bij. En alle campings bieden faciliteiten aan voor jong en oud. Dat betekent dat je met het hele gezin kan komen kamperen in België.

Op avontuur in de Ardennen

De Ardennen zijn hét gebied van België waar je buitenactiviteiten kunt doen. Er zijn verschillende plekken waar je lekker kunt kanovaren, bergbeklimmen en tokkelen. Maar ook boogschieten, wielrennen en wandelen zijn activiteiten die je uitstekend kan doen in de Ardennen.

Camping Petite Suise ligt in het zuidoosten van België bij Dochamps. Een prachtige natuurrijke regio waar je eindeloos kunt wandelen en fietsen. Geniet van de prachtige uitzichtenen. 

Midden in de Ardennen, tussen de historische steden Bastogne en Bouillon ligt Ardennen Camping Bertrix. De camping staat bekend om de vele outdoor activiteiten en het prachtige grote zwembad.

Camping Parc la Clusure ligt in een dal en is prachtig gelegen aan de rivier de L'Homme. De vele faciliteiten en uitgebreid animatieprogramma maken de camping tot een heerlijke vakantieplek. 

Campingde Chênefleur is een gemoedelijke charmecamping in het zuiden van de Ardennen. Door het microklimaat in de Gaumestreek een geweldige plek voor een familievakantie. 

Ontdek de Ardennen

Familievakantie in Belgisch Limburg

De provincie Belgisch Limburg is één van de vijf provincies van het Vlaamse Gewest. De hoofdplaats van de provincie is Hasselt. Hasselt is een echte Hanzestad en staat vol prachtig gerestaureerde panden en zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen. 

Limburg staat bekend paradijs voor fietsers. Er is een handig knooppuntennetwerk, waar je over ruim 2000 km aan verharde, veilige en grotendeels autovrije fietspaden van punt naar punt kan fietsen. Op de website van Limburg vindt je tientallen fietsroutes, zodat je de regio Limburg perfect op de fiets kan ontdekken. 

Op Camping Goolderheide, in Belgisch Limburg, wordt er alles aan gedaan om jou en je familie een leuke tijd te bezorgen. Met een prachtig zwembad en vele andere voorzieningen is een vakantie op Camping Goolderheide een heel goed idee!

Ontdek Belgisch Limburg 

Uitwaaien aan de kust

Ook kamperen aan de Belgische kust kan met BestCamp. Met twee topcampings, gelegen in Westende en Nieuwpoort, kun je hier heerlijk een frisse neus komen halen. Kom bijvoorbeeld naar Kustpark Strand Westende. Deze camping ligt zeer dichtbij het strand, en beschikt daarnaast ook nog over een waterspeeltuin. Of kom naar Kustparn Nieuwpoort. iets verder van het strand gelegen, maar wel de beschikking over een mooi zwembad. Zo kun je hier een heerlijke strandvakantie aan de Belgische kust beleven.

Camping Nieuwpoort is een ruime camping met twee zwembaden gelegen aan een grote recreatieplas. Het strand bevindt zich op slechts 5 km afstand. Alle voorzieningen voor een gezellige kampeervakantie aan de Belgische kust zijn hier aanwezig. Tevens ligt de camping vlakbij het natuurreservaat 'Ijzermonding'. Er duiken hier vrij frequent zeehonden op. 

Camping Westende ligt niet ver van Kompas Camping Nieuwpoort vandaan, aan de Belgische Noordzeekust. De camping ligt niet direct aan de kust, maar is wel erg gemakkelijk te voet te bereiken. Je gaat hier gegarandeerd een heerlijke strandvakantie tegemoet! 

Ontdek de Belgische kust