Chat with us, powered by LiveChat

Kamperen in de Belgische Ardennen

Camping Petite Suise ligt in het zuidoosten van België bij Dochamps. Een prachtige natuurrijke regio  in de Ardennen waar je eindeloos kunt wandelen en fietsen. Nog meer natuur én wilde dieren zijn te bewonderen in het nabijgelegen wildpark Le Parc à Gibier. Een 10 hectaren groot park dat onder andere wolven, lynxen en wasberen herbergt in gedeeltelijke vrijheid.  

Camping Spa d'Or is gelegen vlakbij het bekende, Belgische stadje Spa. De camping beschikt over verschillende kampeeprlaatsen en huuraccommodaties, wat een vakantie op deze camping tot een waar genot maakt. 

Midden in de Belgische Ardennen, tussen de mooie historische steden Bastogne en Bouillon ligt Ardennen Camping Bertrix. De camping staat bekend om de vele outdoor activiteiten die ze organiseren. Kinderen kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan een super avontuurlijk en educatief Ardennen Ranger programma. 

Camping Parc la Clusure ligt verscholen tussen de beboste heuvels van de Ardennen. De glooiende heuvels, mooie bossen en pittoreske dorpjes maken de camping tot een heerlijke plek voor natuur- en levensgenieters. 

Kamperen aan de Belgische kust

Camping Nieuwpoort is een ruime camping met twee zwembaden gelegen aan een grote recreatieplas. Het strand bevindt zich op slechts 5 km afstand. Alle voorzieningen voor een gezellige kampeervakantie aan de Belgische kust zijn hier aanwezig. Tevens ligt de camping vlakbij het natuurreservaat 'Ijzermonding'. Er duiken hier vrij frequent zeehonden op. 

Camping Westende ligt niet ver van Kompas Camping Nieuwpoort vandaan, aan de Belgische Noordzeekust. De camping ligt niet direct aan de kust, maar is wel erg gemakkelijk te voet te bereiken. Je gaat hier gegarandeerd een heerlijke strandvakantie tegemoet! 

Kamperen in België doe je om:

Bekijk ons aanbod

8x kamperen in België

Mooie campings verspreid over België

Kamperen in België doe je met BestCamp. Met 8 verschillende campings, verspreid in de Ardennen, Belgisch Limburg en de Belgische kust zit er voor iedereen een leuke camping bij. En alle campings bieden faciliteiten aan voor jong en oud. Dat betekent dat je met het hele gezin kan komen kamperen in België.

Ardennen  Limburg  Belgische kust

Op avontuur in de Ardennen

De Ardennen zijn hét gebied van België waar je buitenactiviteiten kunt doen. Er zijn verschillende plekken waar je lekker kunt kanovaren, kunt bergbeklimmen en kunt tokkelen. Maar ook boogschieten, wielrennen en wandelen zijn activiteiten die je uitstekend kan doen in de Ardennen.

Ontdek de Ardennen

Familievakantie in Belgisch Limburg

Op Camping Goolderheide, in Belgisch Limburg, wordt er alles aan gedaan om jou en je familie een leuke tijd te bezorgen. Met een prachtig zwembad en vele andere voorzieningen is een vakantie op Camping Goolderheide een heel goed idee!

Ontdek Belgisch Limburg 

Uitwaaien aan de kust

Ook kamperen aan de Belgische kust kan met BestCamp. Met twee topcampings, gelegen in Westende en Nieuwpoort, kun je hier heerlijk een frisse neus komen halen. Kom bijvoorbeeld naar Kustpark Strand Westende. Deze camping ligt zeer dichtbij het strand, en beschikt daarnaast ook nog over een waterspeeltuin. Of kom naar Kustparn Nieuwpoort. iets verder van het strand gelegen, maar wel de beschikking over een mooi zwembad. Zo kun je hier een heerlijke strandvakantie aan de Belgische kust beleven.

Ontdek de Belgische kust