Chat with us, powered by LiveChat

Vier de herfst!

Reserveer een verblijf in de herfstvakantie bij BestCamp

Zonder twijfel is de herfstvakantie bij BestCamp één van de meest bijzondere vakantieperiodes van het jaar. De bossen zijn veranderd in een indrukwekkend kleurenparadijs en het strand nodigt uit voor een heerlijke strandwandeling. Dé ideale periode om heerlijk uit te waaien en te genieten van de prachtige natuur.

Bekijk hier onze herfstcampings

Bekijk ons aanbod in België

BestCamp herfstcampings

Bc algemeen stock 89199360

Belgische herfstvakantie

In de eerste week van november sluiten de Belgische scholen de deuren voor een week. Trek er deze vakantie lekker op uit voor een heerlijke vakantie in België of Nederland. Geniet van de prachtige herfstkleuren van de Ardennen, maak een heerlijke strandwandeling of trek er met het hele gezin op uit in de schitterende natuur

Ook in België beschikken de campings over een leuk animatieprogramma, gericht op activiteiten in de herfst. Daarnaast kun je heerlijk uit eten in de horeca-gelegenheiden op de camping, sommige campings bieden speciaal voor deze periode een heerlijk wild-menu. 

  • Belgische herfstvakantie: 30 oktober t/m 5 november 2023

Herfstvakantie in België    Herfstvakantie in Nederland

Geniet van de herfst

Heb je zin om er lekker even een weekje tussenuit te gaan, maar geen zin in een lange autorit? Kies dan voor een vakantie in België. België biedt tal van mogelijkheden om van een heerlijke herfstvakantie te genieten. Heerlijk uitwaaien aan de kust, wandelen door de prachtige natuur van de Ardennen en in een stad als Brugge kun je heerlijk shoppen, lekker eten of een cultureel uitstapje maken. 

De luxe accommodaties op de campings bieden in de herfstvakantie een heerlijk comfortabele en warme plek om na een heerlijk dagje weg weer thuis te komen. Misschien vind jij het wel heerlijk om gezellig samen met je eigen caravan, camper of vouwwagen op één van onze campings te verblijven. In de herfst is alles nog mogelijk!

Huur een accommodatie    Verblijf op een kampeerplaats

Acb-herfst-2