Chat with us, powered by LiveChat

Boek je vakantie

met Hemelvaart en Pinksteren

Verblijf de dagen rondom het Hemelvaartweekend of het Pinksterweekend op één van de campings of vakantieparken van BestCamp. De lange weekenden rondom de feestdagen zijn ideaal om er lekker even op uit te trekken. Gun jezelf wat ontspanning en geniet van de bossen, de zee of een adembenemend uitzicht over de heuvels van Limburg of de paarse heide in Overijssel.

Een weekendje weg met Hemelvaart of Pinksteren

Kampeerplaatsen en huuraccommodaties

In België

Genieten met Hemelvaart van een heerlijk lang weekend!

De lente is begonnen. Geniet van al het groen om je heen en, met wat geluk, van het heerlijke voorjaarszonnetje. Alle BestCamp campings en vakantieparken beschikken over mooie verblijfsmogelijkheden zoals ruime kampeerplaatsen en diverse typen huuraccommodaties. Je kunt bijvoorbeeld een luxe stacaravan huren, maar ook een luxe chalet of een hippe huurtent! 

De campings en vakantieparken zullen er alles aan doen om je verblijf met Hemelvaart of Pinksteren zo aangenaam mogelijk te maken. Op veel campings zal ook een animatieprogramma aangeboden worden en zullen er leuke activiteiten worden georganiseerd. 

In de directe omgeving van de parken vind je veel recreatiemogelijkheden zoals attracties, bezienswaardigheden en prachtige natuurgebieden.

Sh omgeving sallandse heuvelrug
Bc-algemeen-stock-33824127

Ontspannen op de campings en vakantieparken met Pinksteren

Pinksteren betekent vaak een grote kans op mooi weer! Geniet van een lang Pinksterweekend en verblijf op één van de campings of vakantieparken van BestCamp in België. Dit weekend staat plezier en vermaak voor kinderen en volwassenen vaak centraal op de campings en vakantieparken. De voorzieningen zijn open en er is vaak een leuk animatie- en buitensportprogramma aanwezig.

Kies voor een terrasje en praat bij je familie of vrienden, daag elkaar uit tijdens een pittige mountainbike tocht, slenter door een gezellig plaatsje of zie je kinderen genieten in het riviertje bij de camping of in het zwembad. Beschik je zelf over een kampeermiddel dan is er volop keuze uit mooie kampeer- en camperplaatsen. Uiteraard zijn er ook uiteenlopende typen huur accommodaties waar je comfortabel in kunt verblijven.

Boek je weekend in België

In België zijn heel veel mogelijkheden voor een heerlijk verblijf tijdens het Hemelvaartweekend of het Pinksterweekend. 

Hemelvaart of Pinksteren in België

Ardennen  Kust  Limburg

Bc-algemeen-stock-38259947