Chat with us, powered by LiveChat

Vakantie in Groningen

Vakantie vieren in het noorden van Nederland, in Groningen? Bij een vakantie in Nederland wordt niet direct gedacht aan Groningen, maar deze prachtige provincie is  juist voor gezinnen met kinderen dé ideale vakantiebestemming. Vooral een vakantie op Camping De Barkhoorn in Sellingen zal alles overtreffen! 

Ontdek Camping De Barkhoorn

Camping in Groningen

Camping De Barkhoorn is dé leukste camping van Groningen. Deze gezellige camping in Sellingen heeft kinderen iedere dag tal van activiteiten te bieden. Uiteraard zijn er kindvriendelijke faciliteiten aanwezig zodat ze zich de hele dag kunnen vermaken. Zo is er o.a. animatie, een zwemvijver met zandstrand en kanoverhuur voor kinderen. Of ze kunnen zichzelf kostelijk vermaken in de speeltuinen op de camping.  

Groningen per kano ontdekken

Ervaar de luxe en comfort in een vakantiehuisje

Een verblijf in een vakantiehuis is ideaal. Je hoeft geen eigen kampeermiddel mee te nemen, wat enorm veel ruimte bespaart in de auto. Maar welke voordelen heb je nog meer?

  • Jouw vakantie kan direct beginnen;
  • Comfort en luxe;
  • Gebruik kunnen maken van aangename voorzieningen.

Vakantiehuis in Groningen

Gezellig met het hele gezin kamperen

Kamperen met het hele gezin? Dat kan op Camping De Barkhoorn! Op deze camping kampeer je op hele ruime kampeerplaatsen aan het water of dichtbij alle faciliteiten. Is een luxe kampeervakantie wel voor jou weggelegd? Dan is een kampeerplaats met privé-sanitair iets voor u. Dit type ligt aan het water, is 200m² groot en heeft o.a. een eigen elektra- en watertappunt.

Wat is er te doen in Groningen: top 5 leukste activiteiten

 Boek jouw vakantie in Groningen

Een selectie uit ons aanbod