Chat with us, powered by LiveChat

Glamping in België

Glamping, dat is kamperen op hoog niveau of in luxe. Het is een samenvoeging van 'Glamorous Camping'. Tegenwoordig wil men vaker de sfeer en de gezelligheid van het kamperen, maar de luxe en het comfort van thuis. Als je gaat glamperen dan verblijf je vaak in een compleet ingerichte huuraccommodatie, zoals een luxe lodgetent of de Coco Sweet.

Neem bijvoorbeeld de mooie lodgetent op Camping Parc La Clusure in de Belgische Ardennen. Deze tent is volledig ingericht en geeft een authentieke beleving. Tevens heb je je eigen sanitaire voorzieningen. Dat is natuurlijk ook erg praktisch. Beleef het echte kampeergevoel en kies voor deze luxe lodgetent. Glamping in België wordt zo wel heel verleidelijk!

Lodge tent Parc La Clusure - glamping in België

Glamping in de Belgische Ardennen

In de Belgische Ardennen zijn er dus voldoende mogelijkheden om lekker te Glamperen! De huurtenten bieden ouderwetse gezelligheid in een modern jasje. Het unieke design van kokosnoothout en canvas van de Coco Sweet samen met de ligging midden in de natuur, zorgt voor dé ultieme kampeerbeleving. Een verblijf in de Lodgetent is nog net ietsje luxer! Hier maak je gebruik van een eigen douche en toilet.

Ontdek glamping België bij BestCamp

Bij BestCamp zijn er diverse Glamping mogelijkheden. Zoals eerder benoemd kun je bij Camping Parc La Clusure glamperen. Hier kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een Coco Sweet. In deze hippe huurtent voor 4 personen, beleef je een romantisch en knus verblijf op een camping! 

Een selectie uit ons aanbod

Glamping België

5 glampeer mogelijkheden

De huurtenten

De huurtenten van de Belgische campings zijn voorzien van luxe. De volledig ingerichte tenten zijn ideaal voor de kampeerders die gelijk van start willen met hun vakantie en niet eerst de tent moeten opbouwen. 

Glamping

Glamping, wat houdt dat nou precies in? Glamping is het luxe kamperen op een camping. Zowel op de camping en in de accommodaties is een hoge mate van luxe aanwezig. De tenten zijn volledig ingericht als je aankomt. Kortom, je hoeft alleen je kleding uit te pakken.

Voordeel van glamping

Het voordeel van glamping is dat het niet alleen luxe kamperen is, maar het scheelt super veel tijd. De tent hoeft niet meer opgezet te worden, geen luchtbedden meer hoeven op te blazen, meer bagegeruimte in de auto en zo zijn er nog veel meer voordelen die voor zich spreken als het gaat om glamping. 

Het vertrek

Ken je dat gevoel? Het past allemaal net niet en je moet proppen. Met het vertrek moet je alleen je eigen spullen inpakken en de auto starten. Het voordeel is dat je heel veel tijd bespaart. Door glamping wordt het kampeerleven pas echt relaxt!