Chat with us, powered by LiveChat

Bezoek het Euro Spare Center

Ben jij klaar om op te stijgen? Laat dan je ruimtedroom uitkomen bij het Euro Space Center! Je vindt hier diverse thematische ruimtes met indrukwekkende special effects. Maak een wandeling over de maan, ga op een spannende virtuele missie met de 'Space Heroes' of herbeleef de Maanlanding van 1969 middels een 5D-film!

Prikkel je zintuigen tot het uiterste!

Het Euro Space Center is uniek in Europa. De ontdekkingstocht prikkelt al je zintuigen tot het uiterste. Je krijgt hier de mogelijkheid om een verbazingwekkende duik in het dagelijkse leven van de astronauten te nemen. Trek je ruimtepak aan en stap aan boord van een levensgrote Amerikaanse Space Shuttle. Daarnaast kun je de Maanlanding van 1696 herbeleven middels een indrukwekkende 5D-film. Al je astronautendromen worden hier werkelijkheid!

Hoe voelt het om op de maan te lopen?


Hoe tof is dit? In het Euro Space Center kun je een Mars of Maanwandeling maken! Plotsklaps weegt je gewicht drie keer minder dan op Aarde en spring jij over het grote kraterlandschap. Een echte aanrader!

Overnacht op planeet Aarde

Slaap in een huurtent, of een andere mooie accommodatie, onder de sterrenhemel op Camping Parc La Clusure of Ardennen Camping Bertrix. Beide campings zijn op niet meer dan 25 minuten rijafstand verwijderd van het Euro Space Center! 

Een selectie uit ons aanbod

Campings bij het Euro Space Centre

6 Kwaliteitscampings in de Ardennen

Het Euro Space Centre in Transinne in de Ardennen is een heel uniek dagje weg. En je kan het centrum vanaf al onze campings in de Ardennen goed bereiken. Of je nou op Camping Petite Suisse, Ardennen Camping Bertrix, Camping Parc la Clusure of Camping Spa d'Or staat: een bezoekje aan de ruimte is zo gemaakt!

Een bezoek vanaf Camping Spa d'Or

Vanaf Camping Spa d'Or is het even rijden naar het Euro Space Centre, maar het is de reistijd meer dan waard. De camping is ideaal voor gezinnen, want er is veel te doen!

Bezoek vanaf Ardennen Camping Bertrix

Vanaf Ardennen Camping Bertrix zit je zo in het Space Centre. Ardennen Camping Bertrix staat bekend als ideale geezinscamping, mede door zijn grote zwembad en gezellige sfeer. 

Kom naar de Ardennen

Of je nou naar het Euro Space Centre gaat of niet, een bezoek aan de Ardennen is altijd een goed idee. Er is heel veel te doen en te zien. Je gaat je dus niet vervelen.