Chat with us, powered by LiveChat

Op zoek naar een mooie glampingaccommodatie?

Bij BestCamp weten we hoe fijn het is om even lekker in de watten gelegd te worden. End at doe je bijvoorbeeld in een van de onderstaande luxe huuraccommodaties. Kijk maar eens mee of er voor jou iets bij zit.

6-persoons Luxe Safaritent aan het water

Deze luxe safaritent op Vakantiepark Sallandshoeve is prachtig aan het water gelegen. Vanaf de veranda kijk je uit over het water, waardoor je meteen als je wakker wordt al een echt glampinggevoel krijgt. De accommodatie beschikt daarnaast over alle voorzieningen die je nodig hebt om écht van je vakantie te genieten.

Large6psafaritent8r3a0905klein
Plc-lodge-5p-2kmrs-3-schelpen-2

Lodge 4p 2Kmrs ***

Ook in de Ardennen kun je genieten van een heerlijke Glampingvakantie. In de Lodge 4p 2Kmrs ***, een luxe 4 persoons safaritent op Camping Parc la Clusure, bijvoorbeeld. Dit is een volledig ingerichte, stijlvolle glampingtent in het midden van de Ardenner natuur. Hier kom je pas écht tot rust.

Boomhut Magic 5p 1Kmr INSOLITE

Misschien wel de meest exclusieve, bijzondere en tot de verbeelding sprekende glamping accommodatie vind je op Camping Paris Maisons Lafitte. Dit is Glamping in een ander jasje. Namelijk in een boomhut. En niet zomaar een boomhut. Deze luxe accommodatie in de boomtoppen is dé plek voor een luxe vakantie in de hoogte. 

Pml-boomhut-magic-5p-1kmr-insolite-1