Chat with us, powered by LiveChat

Ben je op zoek naar een top camping in Frankrijk? De beste campings die Frankrijk te bieden heeft vind je bij BestCamp.

Beste campings Frankrijk 

BestCamp biedt verschillende top campings in Frankrijk aan. De campings, met minimaal een 3 sterren beoordeling, beschikken allemaal over een veelal luxe zwemgelegenheid, sportaccommodaties, horeca en gratis animatie. Daarnaast beschikken bijna alle Franse campings over een mini-supermarkt of kruidenierszaak en bakkerij. Een vakantie op deze campings is van alle gemakken voorzien. Je kan dus met recht spreken van de beste campings in Frankrijk.

Bijna al onze Franse campings zijn onderdeel van Sandaya. Bij Sandaya worden alle accommodaties en kampeerplaatsen gewaardeerd van 1 schelp tot 4 schelpen en Premium. Deze schelpen geven de luxe van de accommodatie weer. Een premium cottage beschikt vaak over net wat meer luxe dan bijvoorbeeld de 4 schelpen cottages. Maar je kunt er vanuit gaan dat elke accommodatie als luxe kan worden bestempeld. 

Luxe huuraccommodaties

Alle campings in Frankrijk beschikken over luxe huuraccommodaties. Er zijn een aantal campings met PREMIUM cottages, en elke camping heeft 4 schelpen cottages. Ook zijn er accommodaties voor groepen, maar ook huuraccommodaties voor 2 personen. Zo is er voor elk gezelschap een mooie accommodatie te vinden.

De beste campings in Frankrijk moeten natuurlijk ook beschikken over goede kampeerplaatsen. Daarom is elke kampeerplaats voorzien van een elektriciteitsaansluiting, en hebben alle campings ook de optie een kampeerplaats met elektriciteit en water te huren. Er zijn kampeerplaatsen direct aan zee gelegen maar ook kampeerplaatsen die mooi op de camping gelegen zijn. Zo is er voor elk wat wils.

Verspreid door heel Frankrijk

De Franse BestCamp campings zijn verspreid door heel Frankrijk. Gelegen in 9 verschillende Franse regio's kun je in elk landschap vakantie vieren. Zo bieden wij campings aan de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan aan, maar ook campings gelegen in de buurt van Parijs en campings centraal in Frankrijk. Zo kunnen wij de beste campings in Frankrijk aanbieden!

Onze beste Franse campings

Campings in Frankrijk

Geselecteerd aanbod campings

BestCamp campings

BestCamp biedt veel campings aan in Nederland, België en Frankrijk. De campings beschikken over luxe en moderne huuraccommodaties. De kampeerplekken van campings in Frankrijk zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting. De campings van BestCamp zijn verdeeld in 9 verschillende Franse regio's.

Accommodaties 

De stacaravans van de topcampings is Frankrijk, zijn luxe en modern. De kampeerders hebben bij alle campings die BestCamp aanbiedt, de keuze uit huurtenten of stacaravans. De kampeerplekken zijn mooi gelegen aan zee of centraal op de camping. Zo heeft iedereen de keuze om te kamperen op zijn of haar favoriete plekje. De kampeerplaatsen zijn voorzien van elektriciteitsaansluitingen en tegen betaling is het huren van elektriciteit en water een mogelijkheid!

Leuke campings

BestCamp biedt maar liefst 20 campings aan in Frankrijk. Het unieke is dat de campings gelegen liggen in 9 Franse regio's. De kampeerders hebben een keuze uit één van de 20 campings en daarnaast ook nog is de keuze in welke regio ze het liefst kamperen. Alle campings zijn voorzien van een zwembad en het animatieteam organiseert zo veel mogelijk activiteiten voor jong en oud.

Vakantie aan zee

BestCamp heeft verschillende campings aan de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan. Je kunt hier heerlijk aan het strand liggen en genieten van je vakantie. De volgende campings zijn gelegen aan de Middellandse Zee:

 • Camping Les Vagues 
 • Camping Blue Bayou
 • Camping Riviera d'Azur
 • Camping Les Tamaris
 • Camping Douce Quiétude 

Naast de Middellandse Zee is het aan de Atlantische Oceaan ook super lekker om aan het strand te liggen en uit te rusten. De Atlantische kustlijn is dé plek voor een prachtige strandwandeling. De volgende campings zijn gelegen aan de Atlantische Oceaan:

 • Camping Le Col Vert
 • Camping Côte de Nacre
 • Camping Deux Fontaines
 • Camping Soustons Village
 • Camping Soulac Plage
 • Camping Sanguinet Plage
 • Camping Domaine Le Midi