Chat with us, powered by LiveChat

De beste campings in Frankrijk

Ben je op zoek naar een top camping in Frankrijk? De beste campings die Frankrijk te bieden heeft vind je bij BestCamp.

Alleen het beste voor jou

BestCamp heeft een ruim aanbod campings in Frankrijk. En dit zijn niet zomaar campings. Onze campings hebben minimaal 4 sterren, en soms zelfs 5 sterren. Dat betekent dat je op deze campings optimaal kan genieten van goede voorzieningen, de beste faciliteiten, een uitgebreid animatieprogramma, luxe huuraccommodaties en ruime kampeerplaatsen. Daarnaast beschikken de campings over prachtige zwembaden waar je een heerlijk verfrissende duik kan nemen of lekker kan uitrusten op een van de zonnebedden.

Het ontbreekt je nergens aan

Op onze Franse campings ontbreekt het je nergens aan. Ze zijn allemaal voorzien van een winkeltje, hebben vaak meerdere horecagelegenheden, bieden diverse sportmogelijkheden aan en verzorgen een uitgebreid animatieprogramma. Je gaat je hier dus zeker niet vervelen!

Schelpenbeoordeling

Onze Franse campings werken met een schelpenbeoordeling voor de accommodaties en kampeerplaatsen. Deze lopen op van 2 schelpen, voor de basisaccommodatie, tot 4 schelpen voor de luxe accommodatie. De éxtra luxe accommodaties krijgen zelfs het label 'Premium'. Dit zijn vaak accommodaties met extra veel voorzieningen, zoals een jacuzzi of een sauna. Unieke accommodaties, zoals een boomhut, krijgen het label 'Insolite'. 

Luxe huuraccommodaties

Alle campings in Frankrijk beschikken over luxe huuraccommodaties. Er zijn een aantal campings met PREMIUM cottages, en elke camping heeft 4 schelpen cottages. Ook zijn er accommodaties voor groepen, maar ook huuraccommodaties voor 2 personen. Zo is er voor elk gezelschap een mooie accommodatie te vinden.

Ruime kampeerplaatsen

De beste campings in Frankrijk moeten natuurlijk ook beschikken over de beste kampeerplaatsen. Daarom is elke kampeerplaats voorzien van een elektriciteitsaansluiting, en hebben alle campings ook de optie een kampeerplaats met elektriciteit en water te huren. Er zijn kampeerplaatsen direct aan zee gelegen maar ook kampeerplaatsen die mooi op de camping gelegen zijn. Zo is er voor elk wat wils.

Verspreid door heel Frankrijk

De Franse BestCamp campings zijn verspreid door heel Frankrijk. Gelegen in 9 verschillende Franse regio's kun je in elk landschap vakantie vieren. Zo bieden wij campings aan de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan aan, maar ook campings gelegen in de buurt van Parijs en campings centraal in Frankrijk. Zo kunnen wij de beste campings in Frankrijk aanbieden!

Onze beste Franse campings

Campings in Frankrijk

Geselecteerd aanbod campings

BestCamp campings

BestCamp biedt veel campings aan in Nederland, België en Frankrijk. De campings beschikken over luxe en moderne huuraccommodaties. De kampeerplekken van campings in Frankrijk zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting. De campings van BestCamp zijn verdeeld in 9 verschillende Franse regio's.

Boek nu jouw perfecte Franse camping

Accommodaties 

De stacaravans van de topcampings is Frankrijk, zijn luxe en modern. De kampeerders hebben bij alle campings die BestCamp aanbiedt, de keuze uit huurtenten of stacaravans. De kampeerplekken zijn mooi gelegen aan zee of centraal op de camping. Zo heeft iedereen de keuze om te kamperen op zijn of haar favoriete plekje. De kampeerplaatsen zijn voorzien van elektriciteitsaansluitingen en tegen betaling is het huren van elektriciteit en water een mogelijkheid!

Bekijk onze accommodaties in Frankrijk

Leuke campings

BestCamp biedt maar liefst 20 campings aan in Frankrijk. Het unieke is dat de campings gelegen liggen in 9 Franse regio's. De kampeerders hebben een keuze uit één van de 20 campings en daarnaast ook nog is de keuze in welke regio ze het liefst kamperen. Alle campings zijn voorzien van een zwembad en het animatieteam organiseert zo veel mogelijk activiteiten voor jong en oud.

Vakantie aan zee

BestCamp heeft verschillende campings aan de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan. 

Naast de Middellandse Zee is het aan de Atlantische Oceaan ook super lekker om aan het strand te liggen en uit te rusten. Bijvoorbeeld vanaf deze campings: