Chat with us, powered by LiveChat

BestCamp Marketing voor Campings betekent profiteren van de kennis en kunde van een organisatie van kwaliteitscampings en vakantieparken in België, Nederland en Frankrijk. Jouw recreatie marketing, camping marketing en zichtbaarheid, online en offline, is onze zorg.

Marketing voor jouw camping

BestCamp is opgericht vanuit een marketingteam, verantwoordelijk voor een aantal topcampings in de Ardennen en Gaume in Belgïe. Inmiddels heeft BestCamp verschillende campings aangesloten in België, Nederland en Frankrijk en zijn er volop plannen voor verdere uitbreiding, ook in andere landen.

Als campingondernemer ben je elke dag druk bezig een topproduct neer te zetten en topdiensten te leveren aan gasten die hun kostbare vrije dagen bij jou komen doorbrengen. Je wilt ze een fijne vakantie-belevenis meegeven en hoopt uiteraard dat hun verblijf en positieve ervaring anderen inspireert ook jouw camping te bezoeken. 

Zichtbaar zijn en gevonden worden

Marketing is nodig om jouw camping onder de aandacht bij jouw doelgroep te krijgen. Marketing is cruciaal in het succes van elk bedrijf.  Nu vele campings hun eigen online reserveringsmogelijkheden hebben en de traditionele verkoopkanalen (via bijvoorbeeld touroperators) aan het vervagen zijn is het van groot belang zichtbaar te zijn, online en offline, op de juiste plekken, precies daar waar jouw doelgroep aanwezig is. Met name internetmarketing wordt steeds complexer en vraagt steeds meer om specifieke expertise. Deze expertise als camping of vakantiepark in huis halen is niet altijd mogelijk en zelf hier volop mee bezig zijn als ondernemer is een tijdrovende klus en vraagt om opleiding en bijscholing. BestCamp ondersteunt jouw bedrijf hierin.

Prijs- en productstrategie

BestCamp helpt je niet alleen op het gebied van marketing. Wij maken daarnaast ook reserveringen voor de camping via onze website www.bestcamp.nl (tevens beschikbaar via .de, .com en .fr) én helpen je daar waar gewenst met prijs- en productstrategie. BestCamp adviseert, stuurt, boekt en (ont)zorgt.

Beheer- en managementadvies

Zoek je naast marketingexpertise ook een sparringpartner op het gebied van beheer en campingmanagement? Binnen BestCamp is volop expertise aanwezig op dit gebied en ook hierin kunnen wij jouw partner en adviseur zijn

(Media)partners en samenwerkingen met touroperators

BestCamp heeft samenwerkingen lopen met diverse grote partijen zoals de ANWB, Vrijbuiter, Studio 100, Plopsaland, Telegraaf, KPN, PostNL, Metea, Postcodeloterij en Vakantieveilingen. 

BestCamp zie je ook regelmatig op TV voorbij komen door uitstekende samenwerkingen met diverse TV-zenders. Ook onderhouden wij contacten met (de grotere) reisorganisaties voor ondersteuning in het maken van reserveringen voor de campings. Voorbeelden hiervan zijn Tui, Vacanceselect en Vacansoleil.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakings- en orienteringsgesprek om te kijken wat BestCamp voor jouw camping zou kunnen betekenen, stuur dan een e-mail naar info@bestcamp.nl of neem telefonisch contact met ons op via 070 - 890 06 20.  Wij plannen graag een afspraak in bij jou op de camping, zodat wij kunnen zien wat jou zo trots maakt als ondernemer!

Het team van BestCamp