Sanitair

Sanitair

Op Camping De Boshoek

De sanitaire voorzieningen op Camping De Boshoek zijn modern en van hoge kwaliteit. Het sanitair gebouw met rieten dak past perfect in het landschap van de Veluwe. Gebruikersgemak en duurzaamheid staan centraal in het luxe sanitair gebouw op Camping De Boshoek.


Sanitair met vloerverwarming
Het sanitair gebouw is uitgerust met alle benodigde voorzieningen. Naast douches, wastafels en toiletten zijn er afwasplaatsen en een wasserette met professionele wasmachines en drogers. Er is bovendien een familiebadkamer, een badkamer voor minder validen en apart kindersanitair. In het sanitair gebouw is vloerverwarming aanwezig.

Kindersanitair met mascottes Keessie en Willie
Het kindersanitair op Camping De Boshoek maakt dat tandenpoetsen, douchen en haren wassen ook voor kinderen leuk wordt. Het kindersanitair is aangekleed in de stijl van de mascottes Keessie en Willie met o.a. wasbakken op verschillende hoogtes.

Kamperen met privé sanitair
De afgelopen jaren is vanuit kampeerders een toenemende vraag naar privé sanitair gekomen. Op Camping De Boshoek is het daarom mogelijk om een kampeerplaats te huren met eigen sanitaire voorzieningen. Op de ruime kampeerplaatsen staat een houten gebouw voorzien van een toilet, wastafel en douche.