Prijsinformatie

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Een hut huren op Camping de Boshoek

Op Camping de Boshoek

De Voortse huisjes zijn een nieuw type huuraccommodatie. De huisjes zijn op dit moment alleen te huur op Camping De Boshoek. In deze houten huisjes van hoge kwaliteit slaap je in een bedstede, net zoals het vroeger was. De Voortse huisjes zijn compleet ingericht met een living en een keuken.

Wanneer je een Voorts huisje huurt, maak je gebruik van de nabijgelegen sanitaire voorzieningen op de camping.  De Voortse huisjes beschikken over een ruime en overdekte veranda waar je ontspannen van de vakantie kan genieten. Het is mogelijk om de Voortse huisjes te reserveren met maximaal 6 personen. In dat geval slapen er twee personen in de loft.

Hutten