Buitensport De Boshoek

Buitensport De Boshoek

Op de Veluwe bij Camping De Boshoek

Rond Camping De Boshoek is een uitgebreid aanbod aan activiteiten op de Veluwe. Van buggy- en scooter rijden tot GPS-tochten, van paardrijden tot huifkartochten. Zelfs boerenbuitenspelen zijn mogelijk. De Veluwe is een veelzijdig natuurgebied waar je op heel veel verschillende manieren actief kunt zijn.


Buggy rijden
Buggy rijden is een sportieve en stoere activiteit voor vakantiegangers die op een unieke manier de Veluwe willen ontdekken. Met een picknickmand achterop volg je een mooie route langs authentieke plekjes op de Veluwe. De buggy’s zijn geschikt voor 2 personen en het is mogelijk om zowel individueel als in een groep buggy te rijden. Voor het besturen van een buggy is een geldig rijbewijs B vereist.

Scooter rijden
Camping De Boshoek beschikt over de ideale scooter om de Veluwe mee te ontdekken: de Scootz. Deze aangename, hippe en geluidloze scooter is perfect voor in de natuur. Met een blauw-groene kleur is de Scootz leuk om te zien en leuk om op te rijden. De Scootz gaat maximaal 25 km per uur waardoor een helm niet verplicht is. Om jouw tocht helemaal compleet te maken zijn accessoires beschikbaar: GPS-navigatie, een kinderzitje of een koffer voor extra opbergruimte.

GPS tochten
De Veluwe kan op veel manieren ontdekt worden, maar de step is toch wel een van de leukste manieren. Aan de hand van een GPS-steptocht volg je een van de mooiste routes op de Veluwe zonder te verdwalen.

Huifkartocht
Wie op zoek is naar een bijzondere manier om de Veluwe te zien met het hele gezin, kan kiezen voor een huifkartocht. De tocht begint met een kop koffie en smakelijk gebak waarnaar de tocht van 1,5 uur vervolgt langs de uitgestrekte bossen van de Veluwe. Eventueel vergezeld door een accordeonist en met een mals stukje vlees achteraf is dit een leuke activiteit voor groot en klein.

Boerenbuitenspelen
Deze leuke spelen zijn geschikt voor groot en klein. Vlakbij Camping De Boshoek bevindt zich ’t Westdorp’. Dit is een boerderij waar de boerenspellen plaatsvinden. Boer Gijs verzint  de creatiefste, gekste en leukste spellen voor iedereen. Koe melken, ringsteken op een pony, tonnenrace of het befaamde kip schieten, voor boer Gijs is niks gek genoeg!